*

2026 Yeni Çin Haclari Angel Wings ve Peak Battle

Bu konu; 66 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : gentle-iceone88
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@gentle-iceone88 Dostum Senden Ricam Olucak Bu Şifre Olayını Çözemedim Ama Gösterme Amaçlı Videosunu Çekip Atabilir misin Değerli Dostum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
https://streamable.com/dqug1b

@ozan55 Hocam soldaki ve sağdaki peak battle şifresi ama yeni oyunla harflerin yeri farklı. Şifredekii harfler sağdaki resimde nerde konumlandıysa yeni oyunda da o yeri giriypruz. Büyük harfler ve a-i arası aynı şemada. diğerleri farklı.

yalnız maçlar tutmuyor. Mesela şifrede Japan-Arjantin diyor fakat japonya italya maçı açıldı. En erken maç genzonun maçı var şifre olarak. Önceki maçların şifresi yok. Ama genzodan sonraki bütün maçların şifresi var ve açılıyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@gentle-iceone88 Teşekkür Ederim Dostum Benim Amacım Şutların Kilidini Açmakta Kesinlikle Sadece Bu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@gentle-iceone88 Değerli Dostum Teşekkür Ederim Şifre İçin Ama Bu Şutların Kilidini Nasıl Açacağım Vs Modunda Mesela Bütün Takım Açık Vs Modunda Dostum Şutların Açmak İçin Bir Yol Var mı?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@gentle-iceone88 Dostum Merhaba Bana Bu Oyunun Tamamlanmış Save Dosyası Lazım Sen Oyunu Bitirdin mi Ama Şunu Farkettim Birinci Etabını Bitirdiğimiz Zaman Wakasimazunun Vs Modunda Toho Takımında Üçüncü Özel Kurtarışı Özelliği Var Acaba Şifreleri Girerek Vs Modunda Şutların Kilidini Açabilir miyim Dostum?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Tsubasayla genzoya yenildim sonra Schneider in takıma geçti. Değişik şutlar var, maçlar farklı önceki serilere göre. Yalnız hileyle enerjileri kodlarına 3 değerini girip 800 enerji civarında oynuyorum. Yoksa sonsuz enerjiyle eski tatları alamadım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 2 Angel Wings (2020) versiyon Genzo21 201 29,686 23 dakika önce
Son Yorum: senol251
Captain Tsubasa 2 NES Final Battle Hack By Wakashimazu 01.04.2013 ジャイロメ59 31 11,837 01-08-2026, Saat: 01:56
Son Yorum: tammam
Toho Degişik Hack Yeni :) KepoOpetOzan 27 4,779 28-07-2026, Saat: 17:17
Son Yorum: Arem bey
Captain Tsubasa 2 - Peak Battle Zhangjianihao Hack (Türkçe Versiyon) Hiena 2 74 13,489 25-06-2026, Saat: 10:21
Captain Tsubasa 2 Peak Battle Hack By Zhangjianihao anhtu2019 42 12,766 24-06-2026, Saat: 11:21

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: