*

2026 Yeni Çin Haclari Angel Wings ve Peak Battle

Bu konu; 66 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : gentle-iceone88
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şimdi Misakinin Nankatsu takımına geçtim bu 2. bölüm daha eğlenceli, suan ikizlerle Yoshito Otsubo ve Sota Hirakata olan takıma karşı oynuyoruz, müzikler vs de ilk defa duyuyorum, güzel geçiyor maçlar ne çok dengesiz ne de çok kolay. Onceki sürümlerde bu maçlar yoktuit[/url][url=https://captaintsubasa.fandom.com/wiki/Yoshito_Otsubo]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@gentle-iceone88 Aynen öyle Değerli Dostum Oyun Çok Güzel Hiç Dengesizlik Yok Ben Şuan İkinci Etapta Sao Paulo Vs Japonya Maçındayım Ben Maçları Hızlı Geçiyorum Bitirmek İçin Gol Ve Zaman Hilesini Kullanıyorum Ama Şunu da Farkettim Şimdi Biz Birinci Etabını Bitirdiğimiz Zaman Tekrar Hikaye Modunda İlk Maçta Sao Paulo Vs Fluminense Maçında Tsubasanın Şutları Açık Halde Oluyor Ama Oyunu Sıfırdan Başladığımız Zaman Tsubasanın Şutları Kapalı Halde Oluyor Bahsettiğin Şifreleri Ama Gönderebilirsin Dostum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@gentle-iceone88 Bahsettiğin Şifreleri Bana Gönderebilir misin Dostum Oyun Gerçekten çok güzel Bence Bu Şifrelerle Oyunun İkinci Etabını Bitirip Şutların Kilidini Açmak İstiyorum Değerli Dostum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@gentle-iceone88 Dostum Şuan İkinci Etapta Sao Paulo Vs Matsuyamanın Takımına Geldim Ve Bu Maçtan Sonra Misakinin Turuncu Takımına Geliyor Bana Şifreleri Atar mısın Dostum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: Ekran-g-r-nt-s-2026-06-17-191627.png]

Hocam şifreler sitedeki  Captain Tsubasa 2 - Peak Battle Zhangjianihao Hack (Türkçe Versiyon) - rar dosyasındaki türkçe şifreler bölümünde var. Ama gördüğün üzere harflerin konumları farklı iki oyun arasında. Yeni oyundaki şifreleri, türkçe peak battle ıdaki aynı konuma göre yazacaksın. Büyük harflerin ve a-i ye kadar olan bölüm aynı . Mesela türkçe peak battle şifresinde  ''0'' yazıyorsa yeni oyundaki konumu ''k'' veya ''3'' yazıyorsa ''8'' e denk geliyor. Bütün şifreler çalışıyor maçlar karışık yaklaşık 80 e uakın şifre var. Bu fotoya bakıp ve şifreye bakıp öyle gireceksin şifreleri harflerin farklı konumdakileri

Captain Tsubasa 2 - Peak Battle Zhangjianihao Hack (Türkçe Versiyon) bu başlıktan indirebilirsin. yalnız attığım Sao paolo- Genzo maçında Sao Paolo takım forması maviydi ama şuan senin ilerlediğin kısım farklı gibi. Genzoyla maç yaptın mı mesela? Bu versiyon farklı gibi baya maçlar açısından.

Bu da yeni oyunun şifre bölümü [Resim: Ekran-g-r-nt-s-2026-06-20-125600.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@gentle-iceone88 Ben Şuan Matsuyamanın Takımına Geldim Genzo ile Hamburg da maç Yaptım Sao Paulo Vs Hamburg Olarak Sao Paulo Vs Bayern Münih Maçına Denk Gelmedim Şu Şifre Olayını Anlamadım Yani Anladım Kadarıyla Zhangil de ki Şifreleri Bakarak Bu Romda mı Açacağım Dostum? Bu Arada İndirdim Şifreleri
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 2 Angel Wings (2020) versiyon Genzo21 200 29,664 14-08-2026, Saat: 21:15
Son Yorum: Neoplanet
Captain Tsubasa 2 NES Final Battle Hack By Wakashimazu 01.04.2013 ジャイロメ59 31 11,837 01-08-2026, Saat: 01:56
Son Yorum: tammam
Toho Degişik Hack Yeni :) KepoOpetOzan 27 4,779 28-07-2026, Saat: 17:17
Son Yorum: Arem bey
Captain Tsubasa 2 - Peak Battle Zhangjianihao Hack (Türkçe Versiyon) Hiena 2 74 13,476 25-06-2026, Saat: 10:21
Captain Tsubasa 2 Peak Battle Hack By Zhangjianihao anhtu2019 42 12,760 24-06-2026, Saat: 11:21

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi