*

2026 Yeni Çin Haclari Angel Wings ve Peak Battle

Bu konu; 66 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : gentle-iceone88
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@gentle-iceone88 Mesela Dostum Vs Modunda All Star Vs All Star Takım Oluşturma Modunda Hyuganın Raju Şutu Açık Gözüküyor Ama Vs Modunda Japonya Takımda Raju Şutu Yok Neo Tiger Şutu Var
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@gentle-iceone88 Dostum Bak Takım Oluşturma Modunda Hyuganın Raju şutu Var Ama Vs Takım Seçme Modunda yok Onu Nasıl Açacağım

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ozan55  Hocam takım modunu, base yani ilk temel bazında oyuncuların yeteneklerini hazırlamış olmaları büyük ihtimal. Yani ne yaparsanız yapın takım seçme modunda oyucuların ilk karşılaşmalardaki yetenekleri var muhtemelen. Ekstra şutlar açılmıyordur. Text dosyası olsaydı oyunla ilgili bakardım ama yok maalasef.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@gentle-iceone88 Peki Gizli Şutlar Hikaye Modunu Bitirdiğim Zaman mı Açılıyor Çünkü Ben Birinci Etabını Bitirdim Tsubasanın Şutları Açıldı Vs Modunda

@gentle-iceone88 Dediğin Gibi Oyunun Text Dosyası Olsa Bilirdik Ama Şunu Farkettim Oyunu İlk Açtığım Zaman Vs Modunda Tsubasanın Şutları Açık Değildi Sao Paulo da Ama Oyunun Hikaye Modunda Birinci Etabını Bitirdim Zaman Ondan sonra da Tsubasanın Şutları Açılıyor Bide Şunu Farkettim Hikaye Modunda Birinci Etabın da İlerleyen Maçlar da Japonya Takımı Olarak Real Japonya İle Karşılaşıyoruz Ama Hikaye Modunda İkinci Etapta İlerleyen Maçlar da Japonya Takımı Olarak Uruguay Takımıyla Karşılaşıyoruz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ozan55 O zaman açılma ihtimali var vs modunda. Sitenin varisi Onur video serisi yapsın bu oyuna ve 45 dk lık olan versiyona. 2025 olan 45 dklık romda kırmızı kart olayı var ama açıkçası ben beğenmiyorum yani 11 kişiden 4-5 kişiye düşüyor kadro eğer zorlarsanız. Şutların dışarı gitme özelliği çok iyi ama. Bu tartıştığımız romda mesela Toho takımının her mücadelesi faul oluyor. Bu da güzel olmuş sert oynuyorlar. Ama kırmızı kart olayı olsa takım herhalde 2-3 kişiye düşer ilk yarıdan. Bu roma şutların dışarı gitmesi eklenseymiş mükemmel olurmuş.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@gentle-iceone88 Kesinlikle Dostum Doğru Mesela Ben Bu Romda Sadece Şutları Açmak İstiyorum Mesela Diğer Takımlar da Sorun Yok Mesela Uruguay Takımı Vs Modunda Seçebiliyoruz Mesela Bu da Açık Carlosun Şutları İkinci Brezilya Takımda Dostum Mesela Hikaye Modunda Birinci Etabında Son Maçta Rakibimiz Yeşil Takım Oluyor O Takımı Yendiğimiz Zaman Bizi Oyunun İntro Ekranı Veriyor Ve Tsubasanın Şutları Açılıyor Ve Ama Tek Sıkıntı O İkinci Etapta Misakinin Turuncu Takımını Yendiğimiz Zaman Bir Sonraki Maçta Siyah Ekran Veren Maça Geliyor Orada Sorun Yaşıyoruz Sen benim için Deneyebilirsin Dostum Misakinin Turuncu Takımının Şifresini Kullanarak Turuncu Takımı Yendiğimiz Zaman Bakalım Sende Siyah Ekran Verecek mi Dostum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 2 Angel Wings (2020) versiyon Genzo21 201 29,695 1 saat önce
Son Yorum: senol251
Captain Tsubasa 2 NES Final Battle Hack By Wakashimazu 01.04.2013 ジャイロメ59 31 11,837 01-08-2026, Saat: 01:56
Son Yorum: tammam
Toho Degişik Hack Yeni :) KepoOpetOzan 27 4,779 28-07-2026, Saat: 17:17
Son Yorum: Arem bey
Captain Tsubasa 2 - Peak Battle Zhangjianihao Hack (Türkçe Versiyon) Hiena 2 74 13,503 25-06-2026, Saat: 10:21
Captain Tsubasa 2 Peak Battle Hack By Zhangjianihao anhtu2019 42 12,767 24-06-2026, Saat: 11:21

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: