*

elinde captain tsubasa 2 hack kod arsivi olan var mi

Bu konu; 3 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : saksak
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
merhabalar. forum icerisindeki tum ct2 paylasimlari konusunda uyelerin arsivleri icin ozel bir kategori bulunuyordu, ben de hepsini tek tek indirmekle ugrasmam diyerekten bu arsivlerden yararlanmak istedim ancak kategori icerisindeki konularin linkleri kirik. elinde toplu bir arsiv olan varsa paylasabilir mi? cok mutesekkir olurum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Merhaba

Sitede 200'den fazla hex editör konusu var ve her biri ayrı ayrı detaylı anlatımları içinde barındırıyor

Youtube'da başlangıç seviyesi için videolu anlatımlarımız da mevcut oradan başlayıp zamanla diğer konulara geçebilirsin

Şu an biri arşivini paylaşsa bile birçok konuyu anlamayacağın için sıkılır 3 güne bırakırsın

Anlayarak daha detaylı konulara geçmen en doğrusu
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Ben paylaşmıştım ama bissürü konu olduğu için karmaşık gelebilir basit konulardan başlarsan zamanla daha da gelişirsin gene de indirmek istersen konu burda
https://tsubasatr.net/konu-ct2-hex-kodla...ysy56.html
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
tamamdir, youtube videolarini izleyip o videolar isiginda arsivdeki kodlari kullanacagim. ikinize de tesekkur ediyorum Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Hack hangi emulatorlerle yapılır XLAVYER 0 19 3 saat önce
Son Yorum: XLAVYER
captain tsubasa aratanaru hile kodları Sho shunko 14 0 53 26-06-2026, Saat: 23:51
Son Yorum: Sho shunko 14
Tsubasa 2 dlc oyununda müzikleri nasıl değiştirebilirim? hokuzpokuz 3 126 04-05-2026, Saat: 14:13
Son Yorum: Jun Misugi
Tsubasa 2 lig versiyon nasıl yapılır murat6161 1 246 12-03-2026, Saat: 22:18
Son Yorum: Jun Misugi
Captain Tsubasa 2: Super Striker - Kapsamlı Türkçe ROM Modifikasyon ve Hack Rehberi hakki212313214123213 0 284 12-12-2025, Saat: 14:08
Son Yorum: hakki212313214123213

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi