*

Kaptan Tsubasa 2 Oyununu Sadece 1 hızla Oynamak Oyunun Dengesini Bozar mı?

Bu konu; 5 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ozan55
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hepimize Selamın Aleyküm Değerli Tsubasa Ailesi Bugün Size Bir Sorum Olucak Kaptan Tsubasa 2 Oyununu Emülatör de Sadece 1 hızla Oynamak Oyunun Dengesini Bozar mı Değerli Dostlarım Ben Emülatör de 1 hızla Oynuyordum Hiç Bir Sorun Yaşamıyorum Ama Sizin Değerli Fikirlerinizi Almak İstiyorum Tsubasa Ailesi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Normal 1X de oynanılması daha doğru olur daha yüksek hızda oynarsanız maçtan keyif alamazsınız  Açık Ağızlı Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla
ben daha once bunun oyunun dengesini bozdugunu gormedim. virtuaneste frameskip olayi var gecmiste bir arkadasim frameskip acildiginda oyunun bozuldugunu soylemisti, ben boyle bir sey yasamamakla birlikte cok frameskip kullanmamis biri olarak belirtmeyi uygun gordum

ben fceux kullaniyorum emulator olarak. gerek hack yaparken gerek canim sikildiginda fceux'taki fast forward ozelligini surekli kullaniyorum ve oyunum hicbir zaman bozulmadi.

ilaveten sunu da demek isterim ki artik oyunu oynarken hizlandirmak bir kenara dursun o tusu ayarlardan islevsiz hale getiriyorum. ayni seyi save ve load tuslarina da yapiyorum. cunku fark ettim ki bu tuslarin elimin altinda olmasi oyunun buyusunu bozuyor oyunu oynamayi can sikici ve sinir bozucu bir aktivite haline getiriyor. oyunu normal hizinda ve hilesiz oynamak istemiyorsam hicbir sekilde oynamiyorum nacizane
Yukarı Çık Cevapla
@saksak Ben Sadece Frameskip 1 de Oynuyorum Hiç Bir Sıkıntı Almadım Frameskip 19 veya 17 Hızında Oynadığı Zaman Oyunun Keyfi Kaçıyor Bence En Mantıklısı Frameskip 1 hızla Oynamak Senin Düşüncel Nedir Fceux Emülatörü de Orada da Sadece 1 hızla Oynuyorum Ama Daha Yüksek Hızla Oynamak Oyunun Dengesini Bozar Ben Sadece 1 hızla Oynuyorum İşte Oynadığım Hızların Resmi Aşağda Dostum Yorumun Nedir

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
fceuxtaki emulator hizlandirmasinda bir problem yok hatta bazen daha eglenceli bile olabiliyor %150 gibi hizlarla oynamak. ama frameskip'e karsiyim. bir de oyunun icinde hizi arttirip azaltmamak lazim o da tum keyfi kaciriyor. bence fceuxtan oyna %150 hiz ac zaten virtuanes kotu emulator.
Yukarı Çık Cevapla
@saksak Değerli Fikrin İçin Teşekkür Ederim Vituranes Emülatör Kullanmam Sebebim Bazı Kaptan Tsubasa 2 Hack Oyunlarını Sorunsuz Açıyor Onun İçin Kullanıyorum Frameskip Konusuna Gelince Ben Sadece 1 Frameskip Kullanıyorum Onun Haricinde 5 Yada 7 Frameskip Hızını Asla Ayarlamıyorum Frameskip te Sadece 1 Zaten Frameskip 9 Ayarında Oyunda Oyuncuya Çok Zor Pas Atıyorsun Frameskip 1 hızla Ve Fceux 150 hızında Daha Kolay Pas Atabiliyorsun Dostum Değerli Yorumun İçin Teşekkür Ederim
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 1 Hileleri TheEvita 18 8,746 19-07-2026, Saat: 01:10
Son Yorum: Arem bey
Captain Tsubasa (NES) Memo [Hiç Yenilgisiz] Hikaru Matsuyama 6 2,210 12-07-2026, Saat: 00:18
Son Yorum: graymonster61
Captain tsubasa 2 hack by zhangjianihao 4.6 Kralefso 14 3,189 12-07-2026, Saat: 00:13
Son Yorum: graymonster61
tsubasa 2 oyunu tüm oyuncular 63 lvl dir sonx1 65 13,498 11-07-2026, Saat: 19:36
Son Yorum: Samet.85
Captain Tsubasa 3 İstediğin Maçı Oyna Ronnie 13 1,140 06-07-2026, Saat: 19:39
Son Yorum: emirhan_1905514

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: