*

Japonya ve final maçları için nasıl değerler?

Bu konu; 1 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : hokuzpokuz
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biliyorsunuz oyunda rakipler çok güçlü ben de bazı değerleri arttırdım düzenlemeler yaptım ct2 de Japonya maçından başlayalım Renato kalecinin yakala yumruk değerleri 38-36 Tsubasa'nın değerleri 40 arasında final maçı için 

kalecilerin değerleri 110 yakala 127 yumruk defans orta saha forvet hattında değerler 60-70 Hyuga'nın kayması 110 çalım 99 pas 83
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Oyunu hiç yenilmeden bitirmek de mümkün ama böyle olunca rakip oyun olarak bizi fena eziyor bunu da kabul etmek lazım

Oyunda japonya ile özel yetenek anlamında kapışacak tek takım Brezilya ama levelleri öyle bir ayarlamışlar ki milli maçlardan itibaren her takım kafa kafaya oynayabiliyor hatta üstünlük kuruyor

Zamanında Sao paulo-Fluminese başlayarak tüm takmın çok güçlü olduğu bir şifreyi denemiştim
Bazı maçlar çok ilginç geçiyordu İshizaki ile wakashimazu'ya vole golü atıyor Morisaki ile özel şutlar çıkarıyordum
Milli maçlar da bir süre üstünlük kurarark oynadım ama brezilyayla final maçı gene 2-1 bitmiştiGülümseme

Şu n o kadar level arttırımından keyif alamam sanırım denge önemli
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tusubasa PS2 mobilde nasıl oynanır lleknwn_ 0 159 23-05-2026, Saat: 00:36
Son Yorum: lleknwn_
Nankatsu'yu yenmem nasıl bir başarı? hokuzpokuz 0 155 15-05-2026, Saat: 17:10
Son Yorum: hokuzpokuz
2.yarı Coimbra'nın girmesini nasıl iptal edebilirim? hokuzpokuz 5 899 24-02-2025, Saat: 07:19
Son Yorum: Ysy56
En akıcı PCSX2 ayarları nasıl olmalı? This Le0par 6 1,033 18-09-2023, Saat: 17:10
Son Yorum: Jun Misugi
her oyuncu için farklı müzik çalma Zefsane 10 867 17-07-2023, Saat: 17:10
Son Yorum: Hiena 2

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: