*

Sürat Yıldızı Nitta ve Alaca Şahin

Bu konu; 8 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Tapates
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkese iyi forumlar. Bugün bir video paylaşmak istiyorum. Videoda Nitta'nın özel şutu için Takahashi Sensei'nin esinlendiği hayvan var: Gökdoğan. Japoncada "hayabusa", İngilizcede "peregrine falcon" olarak geçiyor. Bayağı doğan ya da alaca şahin de deniyor. Golden-23 mangasında benden önceki çevirmenimiz "alaca şahin" olarak çevirmişti. Ben de bunu bozmadım, zaten animelerden de "şahin" olarak aklımızda yer etmişti. Bu güzel kuş, dünyanın en hızlı canlısı olarak biliniyor. Zaten Nitta'nın lakabı da "Sürat Yıldızı", Takahashi Sensei'yi bu seçiminden dolayı kutlamak ve takdir etmek gerek. Hızı gerçekten çok etkileyici, bu yüzden paylaşmak istedim:

İşte mangadaki görüntüsü:

[Resim: 00204641-2740-4391-81c9-6609f7842efa.webp]
[Resim: images?q=tbn:ANd9GcT2zdma92AZsfZ41ToSHlR...mw97Pt4w&s]
Yukarı Çık Cevapla
Yanlış hatırlamıyorsam  nitta esnek bilekleri ile 100 metreyi 11 saniyede kosuyodu videodaki kuş baya hızlı gerçektende en hızlı canlı inananamadim görünce baya hızlı ben bu kadar hızlı canlı görmedim
Yukarı Çık Cevapla
Golden 23ü okuduktan sonra en sevdiğim karakter olmuştu nitta. Karakterin gelişimi çok iyiydi bence zaten her mangada kendine bişeyler katıyordu ama golden 23te hyuga olmıyınca ekstra öne çıktı. Yoichi takahashi zaten bu hayvan seçme işinde çok iyi keşke daha fazla karaktere buna benzer şeyler ekleseydi karakteri daha ilgi çekici kılıyor bence wakabayashi veya schneidere eklese mesela ne olurdu o hayvanlar çok merak ediyorum
Yukarı Çık Cevapla
@Odd-Morning36
Wakabayashi büyük ihtimalle panter olurdu.Zaten cool duruşuyla andırıyor da.

Schneider da bildiğin Aslan.Saçları da sarıGülümseme
Şutu fire baya sağlam çağrıştırıyor
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
nitta bence gereksiz bir oyuncu ct2 oynadığım zaman asla almıyorum kadroya.
[Resim: ZOQ4Xa.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Oozora Tsubasaşutu en zayıf sutlardan biri ve gol olma ihtimali baya düşük ama nankatsu olmassa olmazlarından Japonya'da evet ihtiyaç çok fazla yok hatta hiç yok
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: