*

Kaptan Tsubasa Manga Çevirisi

Bu konu; 9 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : VirTuiL
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba arkadaşlar. Ben VirTuiL. 
Bu benim yeni hesabım. Önceki hesabım "Soil"i artık kullanmayacağım. 

Konumuz; Daha önce Onur abiye belirttiğim gibi Kaptan Tsubasa mangasının eksik kalmış 58 bölümünü çevirmeyi planlıyorum. Ancak bunun için yardım lazım. 

Açık konuşmak gerekirse çeviri işlerinde oldukça yeniyim. Font ayarlama gibi meselelerde ne yapabileceğimi pek bilmiyorum. Ocak ayında yeni sistem kurunca daha rahat olur diye düşündüm. 

Sizlerden ne istiyorum?
Sizlerden isteğim Ocak ayına kadar en azından ben sayfaları çevirirken editörlük edecek birisi. Yolladığım Türkçe çevirileri balonlara aktaracak birisi. Eğer editörlük edecek birisi varsa discord'dan konuşabiliriz. 
Discord: virtuil_70005
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Seni hatırladım ama Soil nickinden değil abi,youtubede profilinde yanlış hatırlamıyorsam Aoi vardı ve @virtuil95 nickini kullanıyordun.Onur abinin kanalında gördüm.Manga çevirisine gelelim.İngilizce mangaları çevirebilirim aynı zamanda renklendirme daha uygun olur benim için.Benim fikrim çevirinin yanında renklendirme yaparsak ben yapmak isterim. Süper
Rugby,handball,ne isterseniz olsun.Sporu kendiniz seçeceksiniz,eğer bu sahayı istiyorsanız,Bana bir gol atın da göreyim hadi!

Genzo Wakabayashi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Yaptığım güzel bir görseli inceleyebilirsiniz.Çeviriye de okeyim sorun yok. Açık Ağızlı Gülümseme

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Rugby,handball,ne isterseniz olsun.Sporu kendiniz seçeceksiniz,eğer bu sahayı istiyorsanız,Bana bir gol atın da göreyim hadi!

Genzo Wakabayashi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Merhaba, hangi seri üzerinde çalışmayı düşünüyorsun?
[Resim: images?q=tbn:ANd9GcT2zdma92AZsfZ41ToSHlR...mw97Pt4w&s]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Konuyu buraya açman güzel oldu.

Eski nickin ile sorun yaşıyorsan yeni şifre gönderebiliriz eski üyeliklerin devam etmesi bizim için kıymetlidir.

@Tapates Daha önce manga çevirisi konusunda güzel paylaşımlar yapmıştı umarım onunla iyi bir ikili olup çevirilerin devamını getirirsiniz.

Rising Sun yayınlanmaya devam ediyor bence sıkı bir çalışma ile çok hızlı bir biçimde bu seriye bile yetişebilirsiniz
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Jun Misugi Abi ben aslında Rising Sun'ı çevirirdim ama editörümüz sanırım artık aktif değil. BÇT Fansub kapanmış olabilir. En son 13. bölümü montajlamıştı ama yıllar oldu.
[Resim: images?q=tbn:ANd9GcT2zdma92AZsfZ41ToSHlR...mw97Pt4w&s]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsubasa Uruguay hermannvinole 6 500 15-07-2026, Saat: 18:16
Son Yorum: Elslskxsoslm
Manga Sayfaları Renklendirme Çalışması RONALDO-GOAT-7 15 1,230 15-11-2025, Saat: 21:27
Son Yorum: tsubasa_hakan
captain tsubasa 2 motoru benzer oyunlar. caniblues 3 811 23-05-2023, Saat: 01:54
Son Yorum: ScoUnk
Tsubasa tsukouru dream team Burki 4 1,235 17-06-2020, Saat: 04:39
Son Yorum: Burki
Pc2 tsubasa oyunu Gitarcı09 0 1,086 04-01-2020, Saat: 21:35
Son Yorum: Gitarcı09

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: