*

Formula 1 Hakkında Düşünceleriniz?

Bu konu; 2 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : RONALDO-GOAT-7
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evet bugün yeni bir konu ile karşınızdayım.Arkadaşlar şu aralar bile futbolla beraber en çok takip ettiğim spor Formula 1 yarışları oldu.Formula 1 bence eğlenceli.Bir takımı veya pilotu full olarak destekliyorsun,kazanınca seviniyorsun,kaybedince üzülüyorsun.Sonra bu sporun koleksiyonluk eşyalarını topluyorsun falan.Ben bile müptelası oldum 4 ayda. Unutmadan geçmeyeyim                                                                                                                                                                                                                                                                      Forza Ferrari    Yupi
Rugby,handball,ne isterseniz olsun.Sporu kendiniz seçeceksiniz,eğer bu sahayı istiyorsanız,Bana bir gol atın da göreyim hadi!

Genzo Wakabayashi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Bunu hiç görmemiştim ama güzel bir yarışmaya benziyor.
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Formula 1(F1), Federation İnternatiole de I'Automobile(FIA) tarafından onaylanan,açık tekerlekli,tek kişilik formula yarış arabaları için dünya çapındaki en üst düzey yarış sınıfıdır. 

Takım listesi ve takım pilotları:
-Mclaren| Oscar Piastri-Lando Norris
-Mercedes AMG Petronas Formula One Team| George Russell-Kimi Antonelli
-Scuderria Ferrari HP| Charles Leclerc-Lewis Hamilton
- Red Bull Racing| Max Verstappen-Yuki Tsunoda                                                      
- Williams Racing| Carlos Sainz-Alexander Albon
- Racing Bulls| Liam Lawson-Isack Hadjar
- Aston Martin| Fernando Alonso-Lance Stroll
-Haas F1 Team| Esteban Ocon-Oliver Bearman
-Kick Sauber| Nico Hulkenberg-Gabriel Bortoleto
-Alpine F1 Team| Pierre Gasly-Franco Colapinto

Arabalar,takımlar,sürücüler ve yarışlar hakkında daha fazla bilgi almak için:
formula1.com

@Ysy56 al abi valla siteye hakmettim yazayım diye, Formula 1 nedir? , takımlar ile sürücülerin listesi Açık Ağızlı Gülümseme
Rugby,handball,ne isterseniz olsun.Sporu kendiniz seçeceksiniz,eğer bu sahayı istiyorsanız,Bana bir gol atın da göreyim hadi!

Genzo Wakabayashi
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 4 Pro Rivals (Senaryolar hakkında) Hikaru Matsuyama 0 916 29-08-2017, Saat: 20:58
Son Yorum: Hikaru Matsuyama

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: