*

YY-CHR nasıl kullanılır?[Resimli anlatım!]

Bu konu; 36 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ジャイロメ59
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yupi Yupi Yupi

+ perfecto. mejor que puedas hacer eso y no tenga que tocar tu juego.

+ te gustaria cambiarle el color a tu title¿ Captain Tsubasa 2 - Dream Team (nes melodi)

+ te muestro donde estan los offset o te gusta como esta¿ o ya sabes¿

++++++++++++++++++++++++++++++

+ voy a pegarle la cara de Ale. mi jugador y creo que tengo 2 mas, despues ves si te gusta
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@SHINIGAMI

Espanol:
Si preguntas sobre los retratos en el juego de hackeo de mi equipo de ensueño, conozco sus compensaciones/códigos.
Lo agregué a Kaltz y Sawada con yychr y conozco sus códigos en las secciones 4D010. De hecho, cuando algunas partes de los retratos estaban rotas, las arreglé cambiando los códigos en el editor hexadecimal.  Me gustaría ver si podríamos agregar estos retratos en lugar de algunas animaciones como Skylap Twin Shot, Riseing Dragon Shot, sin tocar los retratos de jugadores como Kaltz y Sawada.

Turco:
Dream team hack oyunumdaki portreleri soruyorsan onların ofsetlerini/kodlarını biliyorum.
Kaltz ve Sawada üzerine yychr ile ekledim ve 4D010 lu bölümlerdeki kodlarını biliyorum. Hatta portrelerde bazı kısımlar bozuk olunca onları hex editörde kodlarda değişiklik yaparak düzelttim. Ben daha çok Kaltz, Sawada gibi oyuncuların portrelerine dokunmadan skylap twin şut, rising dragon şut gibi bazı animasyonlar yerine bu portreleri ekleyebilir miyiz onu yapmak isterdim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Thanks well done Açık Ağızlı Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
nicee
Dindar ve hayalperest, soyut bir genç...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Very nice  Açık Ağızlı Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
ممتاز احسنت
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Hex editör resimli kullanımı(Yeni başlayanlar için) Jun Misugi 46 16,202 11-09-2025, Saat: 07:21
Son Yorum: ah1ol
CT2 HEX EDİTÖR-TAKIMLARIMIZIN MÜZİKLERİ DEĞİŞTİRME(VİDEOLU ANLATIM) Jun Misugi 9 1,724 06-08-2025, Saat: 12:03
Son Yorum: korhan91
Hex Editör Kullanım İpuçları[Resimli!] ジャイロメ59 6 1,020 12-06-2025, Saat: 22:04
Son Yorum: Oozora Tsubasa
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?25.Bölüm- Naniwa Takımını Düzeltme(Oyuncu Tipleri,Levelleri,Y Jun Misugi 0 261 21-07-2017, Saat: 19:34
Son Yorum: Jun Misugi
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?24.Bölüm- Hanawa Takımını Düzeltme(Yapı Kodları,Özel Hareket) Jun Misugi 0 413 20-07-2017, Saat: 21:32
Son Yorum: Jun Misugi

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: