*

Kaptan Tsubasa Manga Çalışması

Bu konu; 4 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : RONALDO-GOAT-7
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkese Merhaba,bugün sizlere yapmakta olduğum manga çalışmasını sunmaktayım. Güzel 
İlk görsel kapağımız,ikinci ve üçüncü görseller de şu an ki sayfalar(3.görselde sacı biraz bozuk oldu özür dilerim)

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Rugby,handball,ne isterseniz olsun.Sporu kendiniz seçeceksiniz,eğer bu sahayı istiyorsanız,Bana bir gol atın da göreyim hadi!

Genzo Wakabayashi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@RONALDO-GOAT-7 Güzel....
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Eyvallah Master abim Gülümseme

Rugby,handball,ne isterseniz olsun.Sporu kendiniz seçeceksiniz,eğer bu sahayı istiyorsanız,Bana bir gol atın da göreyim hadi!

Genzo Wakabayashi
Yukarı Çık Cevapla
Eline sağlık senin çalışman dimi öyleyse yapıyon bu işi diyelim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Evet abi benim çalışmam teşekkür ederim Süper

Genzo Wakabayashi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Kaptan Tsubasa'da En Sevdiğiniz 5 Karakter RONALDO-GOAT-7 3 546 24-06-2026, Saat: 13:33
Son Yorum: Arem bey
Captain Tsubasa 2 Remake Oyunu yapılıyor Snake10 4 1,024 23-06-2025, Saat: 17:39
Son Yorum: yasinzagli3435
RE: Kaptan Tsubasa Profil Resimleri RONALDO-GOAT-7 3 768 13-06-2025, Saat: 13:24
Son Yorum: RONALDO-GOAT-7
En Sevdiğiniz Kaptan Tsubasa Serisi Hangisi RONALDO-GOAT-7 2 596 29-05-2025, Saat: 13:45
Kaptan Tsubasa Profil Resimleri - 2 RONALDO-GOAT-7 0 436 13-04-2025, Saat: 12:39

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: