*

Dream Team Oynuyor Musunuz?

Bu konu; 14 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : RONALDO-GOAT-7
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hocam zaten bende oyunda bir P2W sistemi oldugunu dusunuyorum,hani adama UR çıkar paketten sana R falan veriyo hani Goley gibi oyuna para yatıran oyuncuyla yatırmayan oyuncu arasında dağlar kadar fark var ama oynanmayacak durumda da değil bence.
Rugby,handball,ne isterseniz olsun.Sporu kendiniz seçeceksiniz,eğer bu sahayı istiyorsanız,Bana bir gol atın da göreyim hadi!

Genzo Wakabayashi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@RONALDO-GOAT-7  hadi tamam iyi oyuncu cıkmıyor falanda ya online maclar ne olacak örnek senin gücün 1 milyon rakıbın ise 2 milyon

nasıl yenecenki burda da bir dengesizlik var.
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Abi 500k gucum var karşıya 2m adam atınca e normal oyuncunun oynamaması tum oyunlarda bu boyledir oyuna para yatırmassan sudan çıkmış balıga donersin.
Rugby,handball,ne isterseniz olsun.Sporu kendiniz seçeceksiniz,eğer bu sahayı istiyorsanız,Bana bir gol atın da göreyim hadi!

Genzo Wakabayashi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@RONALDO-GOAT-7 Zaten bende onu diyorum dengesizlik var.
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Ysy56 @RONALDO-GOAT-7 Bu Oyuna Yeni Başlayanlar için Çok Zor Örneğin Oyuna İlk Başladığınız Zaman Oyunda Bir Çok Şeyi Yapmak Zorundasınız 1. Hikaye Modu Açma Açmak için Oyunun Ana Hikayesini Bitirmek Zorundasınız 2 Göreve Başlamadan önce Güçsüz Takımlar da Asla Başlamayın Kadromuz da En Az İki UR Kartlı Forvet oyuncusu Lazım Aynı Şey Orta Saha Ve Defans Oyuncuları da Geçerli Bu Ondan sonra da Bunları Yaptığınız Zaman Hikaye Modunu Kolay Geçersiniz Asıl Konu Oyunun Hikaye Modu Ve Online Modu Açıldığı Zaman Sonrası Takımınızı Baya Güçlü Hale Getirmeniz Lazım Ve Bunun İçin de Zaten Baya DB Biriktirip Transfer Atıp Yeni Güçlü Oyuncuları Çıkarmak
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ozan55 Evet onları bende biliyorum ama oyun bir süre gectikten sonra pek sarmıyor kimine gore eglenceli geliyor olabilir benim görüşüm bu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa Dream Team - "NEXT DREAM" ScoUnk 0 459 27-08-2021, Saat: 15:40
Son Yorum: ScoUnk

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: