*

CT2 yeni yaptığım şutlar

Bu konu; 17 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Ysy56
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba Tsubasa severler bugün yeni tasarladığım şutla karşınızdayım umarım beğenirsiniz iyi seyirler.

YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Her şuta yeni konu yerine tek konuda paylaşabilirsin bundan sonra
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Jun Misugi Birtakine öyle yaparım.
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Arkadaşlar yeni tasarladığım şutla Tekrardan karşınızdayım şut videolarını bu konudan atmaya 

devam edeceğim iyi seyirler 

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
thank you
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Bitirim Üçlü                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                *@Ysy56                                                                                                                                                                                         *@RONALDO-GOAT-7                                                                                                                                                                       *@ozan55
Rugby,handball,ne isterseniz olsun.Sporu kendiniz seçeceksiniz,eğer bu sahayı istiyorsanız,Bana bir gol atın da göreyim hadi!

Genzo Wakabayashi
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni ve kısa bir video santana turn :) Oozora Tsubasa 3 213 03-06-2026, Saat: 10:06
Son Yorum: Oozora Tsubasa
tsubasa ve yeni şut Oozora Tsubasa 10 1,615 11-08-2025, Saat: 03:51
Son Yorum: Musorotti53
CT2 Levin Shot (Benim Yaptığım) Ysy56 4 786 12-11-2024, Saat: 22:23
Son Yorum: Ysy56
ASİA S. vs Meksika yaptığım hackin oynanış videosu Ysy56 4 622 10-08-2024, Saat: 21:23
Son Yorum: Ysy56
Japonya-Meksika ile Yine Yeni Yeniden(World Cup War Of The Giants Hack) Jun Misugi 3 848 20-02-2020, Saat: 15:53
Son Yorum: levin44

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi