*

Captain Tsubasa 2 - Peak Battle Zhangjianihao Hack (Türkçe Versiyon)

Bu konu; 74 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
iyi akşamlar arkadaşlar,

Oyunda birkaç düzeltme yapıp linki güncelledim. Rota A da Brezilya - Japonya maçının 2. yarısında 6 numara olarak oyuna RJ7 takımından bildiğimiz Yumikura giriyor ve ben, Yumikura' nın ismi sığmayınca boş bir yer gösterip oraya ismini girmişim ve onun yerine de Doğu Almanya' lı Kevin' nin ismini girmişim. Yumikura' nın RJ7 deki isminin yer gösterim kodlarını yeni yere göre düzenlemişim ama bu maçtaki Espana'  dan kopyalanan Yumikura' nın isminin yer gösterimlerini değiştirmeyi unutmuşum ve bu yüzden Kevin' in ilk harfini atlayacak şekilde onun ismini gösteren kodlar olarak bulunduğu için ismi böyle gözüküyordu. 

Birde Rota C de yedekler arasında yine Yumikura var ve Gil' den kopya olan bu oyuncunun isim yer gösterim kodları da evin kısmını gösteriyordu. Onun kodlarını da Yumikura' nın ismini gösterecek şekilde düzelttim. 

Ayrıca Rota maçlarına geçişteki Toho, Güney Kore ve Bayern Münih maç skorlarını net olarak belirleyip belgeye bunları ekledim. Yine gizli sahneler bilgileri arasına yeni keşfettiğimiz sahnelerin bilgisini de ekledim. O belgeleri de inceleyebilirsiniz. Bunlarla beraber birkaç ufak düzenleme yaptım ve linki güncelledim. Daha önce indiren arkadaşlarımız tekrar indirebilirse iyi olur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
All star maçında Schneider twin shootdada sorun var gibi.orjinal roomdada aynı sorun var.Tsubasa ve schneider twin shoot vuruyor ama schneider yakın görünümü geliyor 2 sindede.kendi kendine twin shoot atıyormuş gibi.
Yukarı Çık Cevapla
@bakgal

Evet, onu dün @Jun Misugi nin canlı yayın videosunda farkettim. Ne yazık ki oyunda bazı böyle hatalar var. Ona bakacağım, bulup düzeltmeye çalışırım. 

Rusya kaleci Lashin'in özel kurtarışı çıkmadan öncede oyun kilitleniyordu. Orijinalinde yapılan bir hataydı. 
6DDFE ofsetindeki 19 kodunu değiştirince sorun düzeldi.

Yine Milli takımda Matsuyama ve Oda Furano kombi yaptıklarında Oda' nın portresi bozuktu. Furano' da sorun yok. İtalya maçında ve Hollanda maçında bu problem oluyor. Her milli maçta olmuyor, bazı rota maçlarında oluyor sadece. Ona da daha sonra bakıp düzeltmeye çalışacağım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Ellerine sağlık. Usta işi olunca başka oluyor. Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@S.Carlos

Sağol. Uzun zamandır gözükmüyordun. Geri dönmen iyi olmuş.  Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Teşekkürler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CAPTAIN TSUBASA SEGA CD HACK darklord80 87 17,709 Dün, Saat: 06:39
Son Yorum: JetsLifee
Hack By Zhangjianihao V2(Yedekli versiyonu) Jun Misugi 229 27,924 14-08-2026, Saat: 22:40
Son Yorum: beirak88
Tsubasa Barca'da(Golden 23) Hack Jun Misugi 102 17,562 14-08-2026, Saat: 22:30
Captain Tsubasa 3 Olympic Hen (Road to 2002 x Golden 23 x Rising Sun) Hack Ronnie 92 9,124 14-08-2026, Saat: 21:44
Captain King Of Coimbra Hack Jun Misugi 159 26,721 14-08-2026, Saat: 21:37

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi