*

Captain Tsubasa 2 - Peak Battle Zhangjianihao Hack (Türkçe Versiyon)

Bu konu; 74 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wakabayashi'nin gelmesine kadar olan süreçteki maçlar ne kadar sıkıcı olsa da
Wakabayashi'nin gelmesiyle oyun gerçekten çok keyifli bir hale geldi ve birçok farklı takımı kullanmak da bir o kadar keyifli.

Bu hackin en büyük sorunu level dengesizliği ve tüm kalecilerde özel kurtarışların olması bu iki unsur düzeltilince en güzel hack oyunlarından biri olabilir bazı ufak dokunuşlar da farklı seviyeye taşıyacaktır

Eline sağlık @Hiena 2
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
5D4D0 -0C değeri matsuyama şutları, https://streamable.com/1kq121 - snow storm - 2C yi 5C ile değiştiriiince matsuyamanın yalnızca gerideylen ve sinirlendiğindeki şutu kalıcı oluyor , https://streamable.com/cqkvmi - havada cyclone deneme için Açık Ağızlı Gülümseme
, hemen yukarda c9 ile başlayan oyuncular var sırayla ama bi değişikilk göremedim değiştirince

410D0 - skill levelleri burdan başlıyor olabilir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Jun Misugi

Teşekkürler.

Evet, Wakabayashi ile beraber maçlar daha dengeli hale gelmeye başladı. 

Level konusuna yarın bakacağım. Bir konu vardı ve onu şimdi paylaştım, artık yarın Level ve enerji kodlarını tablo halinde her oyuncu için bulup düzenlerim. Bunu yaparken de Vasco da gama ve bazı zorlu maçlarda güç değerlerini kontrol eder ve bunları sizinle paylaşırım. Tüm oyuncuların kodlarını bulduktan sonra düzenleme yapılması gereken takımların oyuncularında düzenleme yapabiliriz. 

@iceone

5D000 lı bölümlerdeki oyuncuların tekniklerinin yer aldığı bölümü ve 41000 li bölümlerdeki Skill ve Enerji kodlarını biliyorum. 5D000 daki kodlar, orijinal oyunda 38F27 de yer alan kodlar oluyor. Bu oyunda yeni oyuncular ile beraber yeni eklemeler olduğu için bunlar, bu bölümde yer alıyorlar. 

C9 dan sonraki kodlar oyuncu kodları oluyor. 1D Matsuyama oyuncu kodu, 01 Tsubasa oyuncu kodu gibi. Özellikle maç özel kopyalanan oyuncularda bu şekilde C9 XX ile oyuncu kodu yer alır ve hemen ardından şut, pas, çalım, kombi, blok, kayma, pas kesmeden oluşan çifter olarak bulunan 7 koddan oluşan kodlar yer alır.
Yukarı Çık Cevapla
düzenlemeler ve paylaşım için elinize sağlık @bakgal @Hiena 2
Yukarı Çık Cevapla
@Snake10

Teşekkür ederim. Keyifli oyunlar
Yukarı Çık Cevapla
Bu oyunu oynamak için sabırsızlanıyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 2 Angel Wings (2020) versiyon Genzo21 201 29,686 23 dakika önce
Son Yorum: senol251
CAPTAIN TSUBASA SEGA CD HACK darklord80 87 17,718 Dün, Saat: 06:39
Son Yorum: JetsLifee
Hack By Zhangjianihao V2(Yedekli versiyonu) Jun Misugi 229 28,512 14-08-2026, Saat: 22:40
Son Yorum: beirak88
Tsubasa Barca'da(Golden 23) Hack Jun Misugi 102 17,797 14-08-2026, Saat: 22:30
Captain Tsubasa 3 Olympic Hen (Road to 2002 x Golden 23 x Rising Sun) Hack Ronnie 92 9,228 14-08-2026, Saat: 21:44

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: