*

Captain Tsubasa 2 - Peak Battle Zhangjianihao Hack (Türkçe Versiyon)

Bu konu; 74 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Jun Misugi

Şimdi tekrar kontrol ettim ve bununla ilgili bir sorun olmadığı netleşti. Mesela Marini ile rakip 11 numaraya yakalandım ve ona rahat çalım attı. Yani 00 değerler düşük olmuş olsaydı rakip oyuncu topu rahat alırdı. Sanırım burada yapılan tek şey, ellerindeki program ile 08 olan başlangıç değerlerini 00 yapmaları. Güç sistemi ise yine aynı. Bazı oyuncularda tamamen, bazılarında da Babington gibi bazı değerlerini 03 den başlatmışlar. Mesela şut, pas, çalım değerleri yüksekken kayma, blok, pas kesme gibi özelliklerini 03 - 04 gibi değerlerden başlatmışlar. Ama bu değerler yine orijinaldeki gibi 10 - 11 - 12 gibi değerlere tekabül ediyor. Yani bir sorun yok.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
BU oyun ilk 2022 versiyonlu girişte 2022 yazıyor zaten onda. O oyunda güç dağılımı daha dengeli bizim kaleciler daha efektif, chat gpt ye aradaki farkları anlayıp değiştir dedim yeni oyunda güç dengeleri değişti ama maç başladıktan sonra hata verdi. O versiyonla kıyaslayıp da bulunabilir. there are 9657 hex differences between .. Leonard mesela yenide 8-8 kurtarış değerleri varken eskisinde 10-10 ve diğer oyuncularda da hiç 0 değeri yok.  

https://ibb.co/YFDv8BxQ
Yukarı Çık Cevapla
@iceone

Bu bahsettiğin 2022 versiyonu farklı bir versiyon. Belli aralıklarla sürekli güncelliyorlar. Mesela Zhangianihao hack V1 ile başladılar ve sonra V2, V10, 4.9, Peak battle ve bu, 2022 versiyonu gibi birçok versiyon ile güncellediler. Her güncellemede yeni takımlar, oyuncular ve güç düzeni uyguladılar.  

Hex editörde tüm oyunların Level ve Enerji değerleri bulunabiliyor. Daha önce Zhangjianihao V10 versiyonuna ait tüm oyuncuların değerlerini bulup paylaşmıştım. 

Yalnız senin Chat GPT ile oyunda değişiklik yapabilmen güzel bir yenilik. Hata verse bile değişiklik yapılabiliyorsa farklı denemeler ile bir şeyler değiştirilebilir belki. Yada farklı yapay zeka programları ile belki daha sağlıklı değişim yapılabilir. Sen hangi yapay zekayı kullanıyorsun?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Gpt 4 , yerel bilgisayarda çalıştırmak daha verimli ama güçlü donanım istiyor. Yapay zekaya şu şudur bu kodlar böyledir deyip öğretilirse zamandan tasarruf edilip kendisi kodları değiştirebilir. Yoksa kendisi bi şeyşer denemeye kalkıyor ama yanlış sonuç veriyor. Bu türkçeleştirğinin  level balance yapılırsa daha zevkli olur özellikle milli takım sonrası rakip takımlar çok güçlü kalıyor, 2-3 maç yenilip level atlansa bile zorluyor yine de. Yapay zeka daha emekleme aşamasında ya bide çoğu şey değişecek 20 yılda.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Eline emegine sağlık @Hiena 2 ustad.
Bu hacki ilk oynadıgımda coriantias-v.da gama maçındaki denge saçmalıgından dolayı bırakmıştım.
Bu hackteki level kodlarını bulup dengelemek gerek.Çünkü ilerdeki çogu maçta böyle.
Yukarı Çık Cevapla
@iceone

Benim PC düşük özellikli, bu durumda çalışmayabilir ama yine de uygun bir zamanda fikir edinmek için denerim. 

Level ve enerji kodlarını araştırıp bulurum ve bulduğumda Vasco da gama gibi bazı takımlarda bizim takıma göre çok aşırı güç farkı varsa orijinali olan Japonca oyuna dokunmam ama bu Türkçe versiyonda rakiplerde düzenleme/dengeleme yapabilirim. 

@Tsumax

Sağol. Yukarıdaki mesajımda belirttiğim üzere bu gibi maçlardaki bizim ve rakibin değerlerini karşılaştırırım ve orijinale göre çok aşırı fark varsa düzenleme yaparım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CAPTAIN TSUBASA SEGA CD HACK darklord80 87 17,715 Dün, Saat: 06:39
Son Yorum: JetsLifee
Hack By Zhangjianihao V2(Yedekli versiyonu) Jun Misugi 229 28,470 14-08-2026, Saat: 22:40
Son Yorum: beirak88
Tsubasa Barca'da(Golden 23) Hack Jun Misugi 102 17,755 14-08-2026, Saat: 22:30
Captain Tsubasa 3 Olympic Hen (Road to 2002 x Golden 23 x Rising Sun) Hack Ronnie 92 9,197 14-08-2026, Saat: 21:44
Captain King Of Coimbra Hack Jun Misugi 159 27,066 14-08-2026, Saat: 21:37

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: