*

Tsukurou Dream Team Perfect Competition

Bu konu; 142 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : SvChatos
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ryuzaki kalecin iyiymiş bakalım benim karşımda ne yapacaksın ben maçımı yarın oynaacağım arkadaşlar biraz heyecan olsun pazar günüde final karşılaşmaları oynanacak Gülümseme

Bencede bu maç daha heyecanlı seninle olan maçlarımızın heyecanı bitti artık bu kaçıncı karşılaşma Açık Ağızlı Gülümseme

Bu arada yarı final maçları tek yarın tekrar maç yapmayacaksınız Gülümseme

İlk finalistimiz belli oldu tebrikler @hikaru Matsuyama

Bende bu sefer elensem mi ne yapsam hep final karşılaşması aynı kişilerle oluyor yeter Açık Ağızlı Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Bence elenip elenmemek senin tasarrufunda değil bu sefer adminim, karşında çok sağlam bir rakip var. ^_^ Bence maç kesinlikle ortada...

...

Yarı Final ve Final karşılaşmalarının tek maç olduğunu söylemen iyi oldu, yoksa ben Tago ile bir daha oynayacaktım. Sürpriz bir turnuva oluyor, her gelişmeyi son dakikada öğreniyoruz. ^_^

Benim aklımda da güzel 2 farklı turnuva fikri var, ilerleyen zamanlarda talep olursa vakti gelince paylaşabilirim.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[img][Resim: 28cprhk.png][/img]
Maç sonucu arkadaşlar 3-0.Maçın yıldızı 2 gol atan ve bir şutuda direkten dönen Nitta oldu.Ken'e acayip sinir oldum ne neotiger,raiju şut kaldı tutmadığı ne de fire şut heptini dönen taklısıyla aldı valla.Ama gol yemedim en azından tsubasa tek sut attı onuda Espedas tuttu.Sana da başarılar diliyorum admin zorlu bir maç seni bekliyor.
  [Resim: 10f2q9s.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Benim durum belli 7 den aşağı düşmem fikirlerini merakla bekliyorum @hikaru matsuyama
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Merakla bekliyorum derken? ^_^
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Buyrun bu da benim maçım

[Resim: qhucm.png]

Merak merak ediyorum nasıl açıklayayım Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,671 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,197 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,897 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,649 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: