*

Captain Tsubasa 2 - Dream Team [Oyuncuların Kendi Dilinden Şut Sesleri ile] | Video

Bu konu; 4 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 yıl kadar önce yaptığım oyunun videosunu paylaşıyorum. 

Oyun tek maçlık ve oyundaki hemen her oyuncu şutunu vururken şutunun ismini söyleyerek bunu yapıyor. Oyunun amacı bu şut sesleri ile ilgiliydi. İlerde daha fazla maç sayısı ile bu oyunu yeniden düzenleyebilirim. 

Oyunun linkine aşağıdaki konudan ulaşabilirsiniz

Captain Tsubasa 2 - Dream Team [Oyuncuların Kendi Dilinden Şut Sesleri ile]
https://tsubasatr.net/konu-captain-tsuba...i-ile.html

Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2  Bu Hacki baya iyi yapmışsın Abi Şutlar Çok iyi olmuş baya beğendim  Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla
Uzun yıllar bu işe ara verdikten sonra yaptığım ilk hack çalışmasıydı ve bu şut seslerini bu işe ilk başladığım zamanlarda hep uygulamak istemiştim. Birde imkanlar dahilinde oyuna Türkçe spiker modu eklemek istiyorum. Tabii bu ses entegreli emulatöre sadece 40 civarı dış ses ekleyebiliyoruz. O yüzden çok uzun maçlar yapamayabiliriz ama 6 maçlık bir deneme oyunu yapabilirim ilerde. Animedeki Türkçe dublaj sesleri alıp, uygun sahnelere ekleyerek, spikerin maç sunumunu yapmayı düşünüyorum.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2  Baya iyi Fikir miş Abi Oyuna Mükemmel bir hava katacaktır   Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla
Güzel oyun olmuş
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Flamengo-Palmeiras:Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao(V4.6) Jun Misugi 13 2,379 14-08-2026, Saat: 21:52
Son Yorum: beirak88
Captain Tsubasa 2 Who To Fight Jun Misugi 41 3,297 12-08-2026, Saat: 08:33
Son Yorum: CHACO.GAME
CT2 Heroes by Heroy (Hack) Gameplay video Ysy56 0 104 27-07-2026, Saat: 13:21
Son Yorum: Ysy56
CT2 Hacks gameplay video Ysy56 0 89 25-07-2026, Saat: 10:19
Son Yorum: Ysy56
Ney vs Riberio Palmeiras Corinthias Who is the better captain? Jun Misugi 3 388 24-07-2026, Saat: 17:37
Son Yorum: Uzman1010

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: