*

Sayın Wakabayashiciler Size Güzel Bir Haberim Var!

Bu konu; 3 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : RONALDO-GOAT-7
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Siteye Hyuga hayranı olarak katıldım ve bu 1 sene boyunca devam etti.Artık bende bir Genzo hayranıyım,kendisinin hayranı olma sebebim ise Hyuga'nın şutunu çizgide tutmasıydı.Ortaokul turnuvasında hiç gol yememiş ve genç yaşta Almanya'ya gitmiş bir futbolcunun Tsubasa evrenindeki en iyi futbolcu ve kaleci olduğunu düşündüm.4 tane Wakabayashi resmi çizdim.Bana kaleciliği sevdiren adamdır kendileri.Bir forvet oyuncusu olarak arada sırada kaleye geçip güzel kurtarışlar yapıyordum.Tsubasa ve Hyuga'nın şutlarını çıkarmış bir adam nasıl evrenin en iyi oyuncusu olmaz?, Ve bence kendisine layık görülen takım Hamburg değil Real Madrid veya İnter olmalıydı.Şampiyonlar Ligi'nde Tsubasa,Hyuga,Schneider gibi yıldızlara karşı oynamalıydı.Kendisinin Hamburg'da Schneider ile olduğu gibi,Natureza ile iyi bir ikili olacağını düşünüyorum.Bende artık Genzo Wakabayashi hayranıyım  Yupi
Rugby,handball,ne isterseniz olsun.Sporu kendiniz seçeceksiniz,eğer bu sahayı istiyorsanız,Bana bir gol atın da göreyim hadi!

Genzo Wakabayashi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Aramiza hos geldin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Sana iyi bir hberim var.Waka artık Schneiderle beraber Bayern Münihte oynuyorGülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
En son Scheineider ile rekabet için Hamburg'da kalıyordu diye hatırlıyorum,Rising Sun dışındaki mangaları okumak için çok fırsatım olmadı. Güzel
Rugby,handball,ne isterseniz olsun.Sporu kendiniz seçeceksiniz,eğer bu sahayı istiyorsanız,Bana bir gol atın da göreyim hadi!

Genzo Wakabayashi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: