*

Captain Tsubasa 2018 & Junior Youth Arc Anime Müzikleri

Bu konu; 4 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : SoundUnleashed
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkese merhaba,

Malumunuz Captain Tsubasa 2018 ve Junior Youth serilerinin müzikleri seneler geçse de resmi olarak yayınlanmadı. YouTubeda birkaç kanal bölümlerden ripledikleri ve vocalleri kaldırdıkları videolar yayınlasalar da müzikler dinlenecek kadar kaliteli değildi.

Bu noktada kendim bir Tsubasa sever olarak duruma el attım ve bu iki serinin müziklerini daha kaliteli şekilde kanalımda yayınlamaya karar verdim. Bu güzel animenin güzel müziklerini siz de dinlemek isterseniz kanalıma beklerim.

Playlists bölümünden her iki sezona ait müzikleri dinleyebilirsiniz. Orijinal müziklerin yanı sıra farklı coverlar da yapmaya başladım. Kanalı büyütüp farklı projelere de başlayacağım. Desteklerinizi bekliyorum.

https://youtube.com/@SoundUnleashed
Yukarı Çık Cevapla
Merhaba sitemize Hoşgeldin

Youtube'a içerik üretiyorsun başarılar dilerim.Yalnız bu telif haklarıyla korunan bir içerik bugün olmasa da ilerleyen zamanlarda telif gelebilir bu da çok can sıkan bir durum.

Müziklerin yedeklerini almanı tavsiye ederim.Kimi youtuber'lar shorts videolarında müzik kullanıyorlar ve youtube adil kullanım olarak izin veriyor.

Umarım güzel içerikler üretirsin başarılar
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Temennin için teşekkür ederim. Söylediğin gibi telif hakları mevzusu her an karşıma çıkabilir. Bu riski bilerek bu işe girdim. Yine de bu projeden keyif alıyorum. Başta kendim için yaptığım bu müzikleri hayranlarla da paylaşmak istedim. Müziklerin yedeklerini aldım. Ayrıca YouTubeda short remikslemesi ayarını kapattım. Şu anda başkaları videolarında müzikleri kullanamaz. Bu da kontrolsüz kullanımın önüne geçer, telif haklarına takılmam daha geç olabilir diye düşünüyorum. Keyifli dinlemeler.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Merhaba çok değerli bir paylaşım youtube seste kalitesinden kırpıyor mu acaba?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
WAV formatında ve müzik etiketiyle yüklüyorum. Kalite bu sayede yüksek kalıyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsubasa Serileri yüksek kalite 1080p İZİN azap1974 9 1,693 02-08-2026, Saat: 21:23
Son Yorum: kreray
Captain Tsubasa J The Way To World Youth Makoto Soda 13 1,600 02-08-2026, Saat: 19:19
Son Yorum: Elslskxsoslm
Captain Tsubasa Sega CD (1994) Shin Serisi Doraibu 0 115 25-07-2026, Saat: 17:16
Son Yorum: Doraibu
Captain Tsubasa 2 Super Striker Japonya vs Brezilya (Final) Ysy56 0 55 25-07-2026, Saat: 09:25
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 3 Olympic Hen AC Reggiana vs FC Albese Ysy56 0 80 21-07-2026, Saat: 14:01
Son Yorum: Ysy56

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: