*

Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü

Bu konu; 95 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni konu olarak Level ve Enerji konusunu paylaştım. 1. sayfadaki paylaşım mesajımda en altta bugünün tarihi ile ve bu isimle paylaştım. 

Link içerisinde 2 döküman var. 1. dökümanda 24 koddan oluşan Level ve Enerji kodları yer alıyor. 2. dökümanda da bu level ve enerji kodlarını gösteren ve aynı zamanda 11 kodluk davranış kodlarından ilki olan Enerji ve skilleri gösteren kodlar yer alıyor. Bu sayede Lima-Batista-Nakayama gibi yada Tachibana kardeşler, Li Hanne-Li Bankun gibi ortak Level ve enerji kodlarına sahip olan oyuncuları birbirinden ayırabilirsiniz. 

Bu arada 2. dökümandaki kodlar aynı zamanda davranış kodlarından ilki oluyordu ve daha sonra ayrıca 11 kodluk davranış kodlarından oluşan bu konuyu da 11 ayrı döküman olarak bir link içerisinde önümüzdeki günlerde hazırlayıp paylaşmayı düşünüyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Eline Sağlık Abi Paylaşım için Teşekkürler Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla
Yeni konu olarak Hızlı koşma kodlarını, bu isimle ve bugünün tarihi paylaştım. 

2 tablo olarak üstte tek kodluk yer gösterim kodlarını ve altta 6 bölümden oluşan içerik kodlarını paylaştım. 

1.Sayfadaki paylaşım mesajımda en alttaki linkten indirebilirsiniz.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 MaşAllah Abi Çok hızlı bulmuşsun Tebrik ederim güzel paylasim olmuş Eline sağlık Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla
Bulmak kolayda hazırlamak biraz vakit alıyor.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Haklısın Abi Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 2 Hack İçin Aldıgım Notlar KepoOpetOzan 55 5,229 17-07-2026, Saat: 13:47
Son Yorum: Ahmedd
CT2 Oyuna Ekstra Yakın görünüm ve Animasyon Ekleme[Efsane Paylaşım] bakgal 95 10,493 03-07-2026, Saat: 21:23
Son Yorum: master0
Ara Sahne Editleme (Beklenen Paylaşım - Detaylı) ジャイロメ59 46 8,400 01-07-2026, Saat: 18:50
Son Yorum: kabihabertzabi31
CT2 Müzik Yazmak/Kodlamak![Efsane Paylaşım!] ジャイロメ59 34 3,772 25-06-2026, Saat: 17:32
Son Yorum: lleknwn_
Peak Battle Zhangjianihao Hacke Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü Hiena 2 75 8,237 05-06-2026, Saat: 11:57
Son Yorum: Arem bey

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: