*

CT2 Kulüp Takımları Arasından En İyisi Hangisi?

Bu konu; 12 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Soil
Anket Başlığı: CT2 Kulüp Takımları Arasından En İyisi Hangisi?
Sao Paulo
Flamengo
Roma
Hamburg
Toho
Furano
Musashi
Akita
Palmeiras
Santos
[Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben bu konuda Schneider nickli arkadaşımıza katılıyorum.

Hamburg kalesinde Wakabayashi gibi bir panter var. Ayrıca Kojiro Neo Tbiger vursa bile Wakabayashi tek eli ile topu tutabilecek güce sahip. Öte yandan Wakashimazu ve Kaltz birebir düellolarda Kaltz bence daha üstün. Kapellomanın enerjisinede kıymak istiyorsanız üstüne birbirde ard arda Sidewinder çekebilirsiniz. Kojiro ancak Wakabayashiye dikkati dağınıkken ve ya yerdeyken Neo Tiger çekip gol atabilir. Wakashimazu daha Drive Şutu adam akkıllı zar zor tutuyor Sao Paulo - All Star Japan maçında ben bunu görmüştüm kendim oynarken  Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
bu arada 16 tane kulüp takımı var en fazla 10 tane oy verme kutucuğu vardı bende yapamadım. Bu modların yapabildiği birşey mi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Anketi herkes oluşturabilir bizlere has bir şey değil.
Herkesin farklı düşüncesi...Hamburg iyi bir takım ama oyundaki orjinal haliyle Toho daha üstün.Bunun nedeni Hyuga'nın oyundaki her kaleciye gol atabilecek kapasitede olması.Ve oyundaki şut sıralamasında Cyclone,Drive-Tiger sonrasında Neo Tiger'a sahip olması geliyor ayrıca önünde oyuncu varsa ya da duran top kullanıyorsa korner gibi çok daha tehlikeli olabiliyor.Wakabayashi iyi bir kaleci ama Hamburg'a karşı oynarken çok fazla tomeru kurtarışını yapmıyor.
Sawada ile Hyuga ikilisi combi hareketlerini kullanarak çok rahat bir şekilde rakip yarı sahayı geçebilir ve etkili ataklar yapabilirler
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Benim oyum Hamburg'a gidiyor.Çünkü Wakabayashi en sevdiğim karakter,eğer Hamburg olmasaydı Toho'ya giderdi.Onur abinin dediği gibi forvet Hyuga'nın inanılmaz sert şutları var. Takeshi çok iyi bir pas oyuncusu,Wakashimazu da kareteci kalecimizdir.O yüzden Hamburg ile Toho benim gözümde eşdeğer iki takım. Ama Flamengo olsaydı 3. oyum ona giderdi Güzel
Rugby,handball,ne isterseniz olsun.Sporu kendiniz seçeceksiniz,eğer bu sahayı istiyorsanız,Bana bir gol atın da göreyim hadi!

Genzo Wakabayashi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Link porfavorsito
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Teşekkürler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
En Sevdiğiniz Kaptan Tsubasa Serisi Hangisi RONALDO-GOAT-7 2 600 29-05-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: RONALDO-GOAT-7
CT2: Dünya Gençler Şampiyonası Finalleri Takımları Güç Sıralaması Karl Heinz Schneider 2 531 14-01-2025, Saat: 08:51
Son Yorum: RONALDO-GOAT-7
Captaın Tsubasa 2 Nes Takımları Dengelemek ozan55 1 462 08-09-2024, Saat: 19:49
Son Yorum: Misaki Tarou
Sizce en iyi hangisi Napolyon 4 712 07-09-2024, Saat: 01:14
Son Yorum: Misaki Tarou
Sizce En İyi Tsubasa oyunu hangisi? RONALDO-GOAT-7 6 1,006 06-09-2024, Saat: 01:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: