*

Yoichi Takahashi ile Röportaj Yapacağım. Kendisine Sorularınız Varsa Paylaşın Lütfen

Bu konu; 10 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : knighTeen87
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arkadaşlar merhaba,

Belki daha önce bahsetmişimdir, 2009 yılından beri Oyungezer dergisinde yazarlık yapıyorum. Bildiğiniz üzere kısa süre önce de eFootball oyunu Captain Tsubasa serisi ile limitli süreli bir crossover etkinliği yaptı. Bu etkinliğin promosyonu için de ay sonunda Konami bir etkinlik düzenliyor ve serinin yaratıcısı Yoichi Takahashi ile röportaj yapılacak.

Konami dergimize ulaştı ve Yoichi Takahashi ile yapılacak olan röportaja katılmak ister misiniz diye sordu. Sağ olsun dergi ekibi de hemen beni söylemiş ve adımı röportaj için iletmişler. Serinin yaratıcısı Yoichi Takahashi ile röportaj rüya gibi fırsat gerçekten, inanılmaz mutluyum haberi aldığımdan beri.

Konami 7-8 soruluk bir röportaj hazırlamamızı istedi. Sorular Konami'ye iletilecek ve üstada yönlendirilerek oyunun promosyonunda paylaşılacak. Ben şimdiden 4-5 soru hazırladım bile. Eğer sizin de büyük ustaya sormak istedikleriniz var ise aşağıda paylaşın lütfen, aralarından 1 ya da 2 tanesi listeye ekleyebilirim.
[Resim: 1274.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@knighTeen87  Sorum Şu Mangadaki Maçlar bittiksen sonra yani Final olunca ne yapmayı düşünüyor

Not:Aklıma başka soru gelmedi  Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Merhaba
Aklımda o kadar çok soru var ki ama birkaç tane yazayım

1)Tsubasa Nankatsu'dan ayrıldıktan sonra Misaki Nankatsu'ya geldi ve Hyuga'nın rakibi oldu sonraki 3 yıl sırasıyla hangi takımlar şampiyon oldu? Filmlerde Misaki'nin 3 yıl üst üste kaybettiği'ni İshizaki söylüyordu mangada ise 2 takımın 1'er kez şampiyon olduğu kısaca belirtilmişti bu hep bir kafa karışıklığına neden olmuştur.

2)World Youth mangasında Brezilya-Almanya yarı finalinde Rising Sun'dan öğrendiğimiz kadarıyla Schneider ve Müller sakatlandıkları için oynayamıyorlar.Schneider nasıl sakatlanıyor?

3)Manganın sonunda Tsubasa ve Roberto bir maçta karşılaşacaklar mı?

4)World Youth Japonya-Hollanda maçı neden sadece skor ile geçiştirildi?

5)Rivaul ve Tsubasa birebir antrenman yaparken Tsubasa yere yığılmıştı.Rivaul burda bilerek mi faul yaptı?
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Bu soruların bazılarının cevaplarını biliyorum.

1.Tsubasa gidip Misaki Nankatsu'ya geldikten sonra 3 yıl da Toho şampiyon oldu. Bu Holland Youth mangasında belirtiliyor. Holland Youth mangasında aralarındaki üçüncü maç çizilmiş durumda ve bu son maçı da Toho 2-1 kazanıyor.

2.World Youth'da Muller'i Levin'in şutu sakatlıyor ancak Schneider'in nasıl sakatlandığı hakkında bilgi yok.

3.Roberto aktif bir maça çıkarsa kör olma tehlikesi olduğu için bence böyle bir şey olmayacaktır.

4.Bildiğim kadarıyla World Youth mangasının satışları iyi değildi ve yayınevi Yoichi Takahashi'yi bir an önce manga final yapsın diye sıkıştırıyordu. Bu nedenle final maçını daha rahat çizebilmek için yarı final maçını feda etti.

5.Rivaul'un burda bilerek yaptığı daha sonra anlaşılıyor. Rivaul rekabetçi ruhu uyandığında böyle yollara başvurabiliyor. R.Madrid maçında aynı dirseği kendisini marke eden Blueno'ya da vuruyor. Son olarak Almanya maçında Kaltz'ın karnına yakın mesafeden şut çekerek bilerek kaburgalarını kırıp sakatladı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
1)Nankatsu'nun 1 şampiyonluğu var diye aklımda kalmış hep

2)Schneider'ı da ya brolin ya da levin sakatladı ama gerçek cevap tabi ki farklı da olabilir

3)Roberto Tsubasa ile birebir yaptığı antrenmanlarda ona Brezilya futbol stilini de öğretiyor hatta birebir mücadelede faul yaparak onu formasından çekerek gösteriyor ben hep böyle biter diye düşünüyorum Roberto nasıl direkten dönen topa rövaşata vurarak Tsubasa'ya o tekniği gösterdi Tsubasa da Roberto'ya final bölümünde böyle farklı bir teknik gösterebilir

4)Bu ilginç

5)Kaltz da Rivaul'e öyle bir şut vuruyordu hatta Rivaull benim bedenim zayıf değil diyor üstüne Schneider ile birebirde mücadelede onu da fiziğini kullanarak deviriyordu
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Evet Roberto, Tsubasa'ya Brezilya stili futbolu öğretirken baya sert davranıyor Sao Paolo yıllarında. Ancak mangada da bahsedildiği üzere o zamanlar Tsubasa henüz 16-17 yaşlarında yani daha çocuk. Bu yüzden Roberto, Tsubasa ile fiziksel mücadele de zaten üstün gelebiliyor. Tsubasa şimdiki haliyle ve Roberto'da yıllardır akitf futbol oynamamış haliyle karşılaşsalar; teknik bakımdan Roberto denk veya daha üstün olsa da fiziksel olarak Tsubasa'yla mücadele etmesi mümkün değil. Ciddiye alıp kendini zorlarsa da zaten kör olabilme riski var. Her ikisi de kendisini zorlayarak bu maçı ciddiye alamazlar yani benim fikrim. Ama finalde Tsubasa ve Roberto'nun arkadaşça antrenman yapmaları ve serinin böyle sonlanması güzel olur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
lütfen yardım edin darklord80 8 1,853 24-10-2014, Saat: 10:19
Son Yorum: TaroMisaki

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi