*

TsubasaTR Kadrosu Projesi 2024 Hack By Ysy56

Bu konu; 78 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Ysy56
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Unayui Have fun games
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Uzun zamandır foruma girmiyordum ve girince bu konuyu görüp mutlu oldum. Emeğine sağlık, beğendim ve keyif alarak oynadım. Üstün çalımlarıyla Misugi ile Brezilya'yı ipe dizdim, Hiena ile uzaklardan Cyclone'u ateşledim ve Tisbir ile kaleciyi ters köşeye göndererek penaltı golü attım.  Güzel Ayrıca Görkem'in de özel çalımı çok iyiydi ve onunla da kaleciyi çalımlayabildim. Sadece Kerem ve Hiena'yı kullanarak özel çalım atmak isterken Spiker "TTR Throw!!" dedi ve ekran bozuldu. Onun dışında bir sorun göremedim. Bu hack tek maçlık olsa da değerli bir anı olarak dosyalarım arasında yerini alacak.  Gülümseme
[Resim: images?q=tbn:ANd9GcT2zdma92AZsfZ41ToSHlR...mw97Pt4w&s]
Yukarı Çık Cevapla
@Tapates  Yorumun İçin Çok Teşekkür ederim en az 1 2 günümü aldı ama yapabildim seni ve Görkemi İleriye koymuştum  Gülümseme

Oyunda biraz hatalar olabilir ondan dolayı kusura bakmayın  Güzel

Yıllar geçtikçe bu oyunuma bakarak Anılarımı hatirlamiş olurum ve sizleride unutmamiş olurum 

Bu oyunu yapalı üzerinden yıllar geçse bile Dosyalarımın Arasında Olacak  Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla
Abi biz bu TsubasaTR hackini Ct2-Super Striker'a uyarlasak sonra beraber bu kadroyla oyunu bitirmeye çalışsak olur mu? Zaten site genelinde çok sevildi,bunu yapamayacaksak ben dün hack fikri attım siteye istersen onu yapalım
Rugby,handball,ne isterseniz olsun.Sporu kendiniz seçeceksiniz,eğer bu sahayı istiyorsanız,Bana bir gol atın da göreyim hadi!

Genzo Wakabayashi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@RONALDO-GOAT-7 Farketmez bişeyler yapmaya çalişıriz Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
nice hack very good
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Deneme hack'im GERTİSE 16 3,470 3 saat önce
Son Yorum: Cenk3781
ACEMİ HACK emin tsubasa 16 3,816 3 saat önce
Captain Tsubasa 2 Arjantin Hack Ysy56 26 2,466 3 saat önce
Captain Tsubasa-Path Of Victory Flag(Manga Hack) Jun Misugi 569 64,380 20-08-2026, Saat: 15:01
Son Yorum: Pekerellaaa
All Star Hack Erkut-120989 80 16,433 19-08-2026, Saat: 01:02
Son Yorum: mohamed

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: