*

Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü

Bu konu; 95 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ara sahneleri istediğimiz yere taşıma ile ilgili bölümü biliyorum. Daha önce bir şeyleri kontrol etmek için bulmuştum ve yerini hatırlıyorum. Uygun bir zamanda ona da bakarım. 

2.yarı oyuncu değiştirme ile ilgili de yıllar önce bunu bulmuştum ve oyuncu-takım kodunu aratarak yine bulabilirim. 

Klonlanmış oyuncular için 4. paylaştığım konu olan Rakip takım kadrolarına bakabilirsin. Orada bunların hepsini verdim. Ayrıca oyuncu ismi değiştirme ve forma rengi değiştirme konusunda da tüm bu oyuncuların, hangi maçta, hangi oyuncudan kopyalandığına dair bilgiler var. Ama ayrıca kopyalan bu oyunculara dair oyuncu kodu-takım kodu ve oyuncu ismi ile bir döküman hazırlayıp onu da paylaşabilirim. Bu sayede istediğimiz zaman hızlıca oradan bakabiliriz. 

Kaleci kurtarışlarına da daha sonra bakacağım. Önce yakın görünüm animasyon kodlarını hazırlayacağım ve bugün bu konuyu incelemeye başlayacağım. Daha sonra tüm oyuncuların Level ve enerji kodlarını araştırıp paylaşırım.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Kolay Gelsin Abi Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla
O zaman çok fazla bişey kalmamış ustad.Level kodları bence kolayca bulunabilir.
Şut ve çalım editlemeyi ve ywni şut eklemeyi çok düşünmüyorum zaten her oyuncuya olması gereken özellikler verilmiş bunlar yerli yerinde hep.
Aklıma gelen birşey olunca gene yazarım kolay gele.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Daha çok konu var ama önemli olan ve en çok kullanılacak konuları paylaşmış oldum.

Level ve Enerji konusunun yerini biliyorum. Hata daha önce ortak level ve enerji bölümüne sahip olan oyuncuları birbirinden ayırmak ve daha fazla ekleme yapmak ile ilgili Maça özel enerji ve skiil kodları diye bir paylaşım yapmıştım ve o konudaki kodları bu oyun üzerinden araştırıp bulmuştum. Level ve enerji kodları 6A0A0 ofsetinden itibaren başlıyor.  

Şut ve diğer teknikler ile ilgili konuyu da daha sonra bulup paylaşmaya çalışırım. Bazı oyunculara daha farklı teknikler eklemek ve çıkarmak için bunlar gerekli olacak.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Yeni konu olarak Yakın Görünüm Animasyon Kodlarını paylaştım. 

1.sayfadaki paylaşım mesajımda en alttaki linkte bugünün tarihi ile ve yukarıdaki ismi ile yer alıyor. Oradan indirebilirsiniz.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Eline Sağlık Abi Her zamanki gibi Mükemmel bir konu olmuş. Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 2 Hack İçin Aldıgım Notlar KepoOpetOzan 55 5,227 17-07-2026, Saat: 13:47
Son Yorum: Ahmedd
CT2 Oyuna Ekstra Yakın görünüm ve Animasyon Ekleme[Efsane Paylaşım] bakgal 95 10,487 03-07-2026, Saat: 21:23
Son Yorum: master0
Ara Sahne Editleme (Beklenen Paylaşım - Detaylı) ジャイロメ59 46 8,400 01-07-2026, Saat: 18:50
Son Yorum: kabihabertzabi31
CT2 Müzik Yazmak/Kodlamak![Efsane Paylaşım!] ジャイロメ59 34 3,772 25-06-2026, Saat: 17:32
Son Yorum: lleknwn_
Peak Battle Zhangjianihao Hacke Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü Hiena 2 75 8,235 05-06-2026, Saat: 11:57
Son Yorum: Arem bey

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: