*

Virtuanes Language plug-in is not found Hatası Çözümü

Bu konu; 2 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Jun Misugi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Virtuanes emülatöründe Language plug-in is not found hatasını nasıl çözülür adım adım anlatıyoruz

Konu @R.Hino üyemizin isteği üzerine açılmıştır

1.İlk olarak görev çubuğundan saat ve tarihin üstüne sağ tıklayıp, "Tarih/Saat Ayarla" seçeneğini seçin.

2.Açılan pencerenin sağ üst köşesindeki "Tarih,saat ve bölgesel biçim" seçeneğine tıklıyoruz.

3.Sonra açılan penceredeki sağ üst köşede çıkan "Ek saat, dil ve bölgesel ayarlar" seçeneğini seçiyoruz.

4.Açılan penceredeki "Bölge" sekmesinde yer alan "Tarih,saat ve sayı biçimlerini değiştir" seçeneğini seçiyoruz.

5.Son olarak üstte yer alan "Yönetimsel" sekmesine tıkladıktan sonra, aşağıdaki "Unicode olmayan programların dili"  kutucuğundaki "Sistem yerel ayarını değiştir." seçeneğini seçin. "Türkiye/Türkçe" dili seçin.

Bu işlemden sonra bilgisayarı yeniden başlatmanız gerekiyor. Sonra virtuanes programını açmayı deneyin. Sorun çözülmüş olacaktır.
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Ben Telefon kullanıyom ama Bilgisayar kullanan ve Virtuanes Emülatöru kullananlar ıcın Faydalı bir Paylaşım Olmuş Onur Abi Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Teşekkür ederim @Jun Misugi çok yardımcı oldu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
VirtuaNES 0.92 Hatasız NES Emülatörü ジャイロメ59 201 33,250 25-07-2026, Saat: 12:33
Son Yorum: ankayas06
VirtuaNES 0.97 [Güncel Sürüm] Qawaii 91 10,102 09-07-2026, Saat: 07:50
Son Yorum: bestmisugi
VirtuaNES hatası Juan Diaz 3 1,009 03-12-2024, Saat: 15:33
Son Yorum: R.Hino
Virtuanes Emulatöründe Video Kaydı Hiena 6 2,047 17-01-2024, Saat: 23:32
Son Yorum: Tsubasa_mecit
Virtuanes Emulatör Görüntü Kalitesi Ayarlama (2K Yüksek Kalitede Oyunları Oynama) Crazy Striker 12 4,492 30-07-2021, Saat: 23:12
Son Yorum: TimeLordPandora

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: