*

CT2 Tsubasa Jumping B. Animasyon

Bu konu; 7 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Ysy56
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba arkadaşlar bugün yaptığım Jumping B. Animasyonu yaptım İyi seyirler   Gülümseme Not:bundan sonra yaptığım CT2 Animasyonlarını bu konudan atmaya devam edicem Tekrardan İyi seyirler umarım beğenirsiniz  Gülümseme 
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Animasyon uygulamayı baya öğrenmişsin. Farklı, yeni şeyler uygulayabilmen güzel...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Evet biraz ilk baślarda zor oldu ama değdi senin sayende öğrendim Abi animasyon yapmayı Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Ben bazı animasyon kodlarını bulup paylaşsam da çok fazla animasyon eklemiyorum oyunlara ve pek uğraşmıyorum. Ama sen bu konuda daha da ilerleyebilirsin ve daha farklı, daha özel animasyonlar uygulayabilirsin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Evet Abi bende şuan nasıl çok animasyon eklenir pek bilmiyorum bu animasyonu yapmak için 2 anımasyon kodu kullandım gün geçtikçe ilerlerim herhalde Abi Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Sade şeyler yapmaya çalış. Onlar daha fazla ilgi görüyor. Birde kodları tek tek inceleyip ne gibi değişiklikler sağladıklarını anlamaya çalış bence. Bunu yaparsan çok daha farklı animasyonlar oluşturabilirsin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Nankatsu Shimizu Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker Jun Misugi 30 3,275 24-07-2026, Saat: 11:10
Son Yorum: okanemrah
Captain Tsubasa 2 Super Striker ASİA S. vs Brazil Part 6 (FİNAL) Ysy56 0 47 22-07-2026, Saat: 13:45
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 ASİA S. vs Germany Part 5 Ysy56 0 38 22-07-2026, Saat: 12:02
Captain Tsubasa 2 Nes Hack Legend Mark Final By JoKeR 2013 Gameplay video Ysy56 0 43 22-07-2026, Saat: 09:18
Captain Tsubasa 2 ASİA S. vs Argentina Part 4 Ysy56 1 67 21-07-2026, Saat: 23:16
Son Yorum: Wakasimazu Ken

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi