*

Captain Tsubasa izleme sırası

Bu konu; 3 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : sunleyo
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konumu kilitlemezseniz sevinirim ben Captain Tsubasa 2018  2.sezon 39. bölüme kadar seyrettim Tsubasa en son Brezilyada Robertonun yanına gidiyor ve orada bitiyor peki buradan sonra nasıl devam edeceğim J serisi ile Road to 2002 o bölümden devam etmiyor farklı napmam gerekiyor kısaca açıklarsanız sevinirim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Merhaba

İzlediğiniz seri 2018 serisi ve devam edip etmeyeceği konusunda bir netlik var mı bilmiyoruz 
Eğer devam ederse World Youth'u konu alacağını biliyoruz ve bu seride çizimler ve oyuncular da manga ile birebir uyumlu.

Size tavsiyem manga'yı okumanızdır şu an hala devam ediyor böylelikle seri hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz
Çünkü World Youth'un başında Tsubasa Sao Paulo takımına transfer olmuş durumda
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Teşekkürler peki J ile Road to 2002 arasında bağlantı var mı yani J yi izlemezsem Road to 2002 yi izlerken ne kaybederim , 2018 in sonu bu arada Road to 2002 32. bölümün ortasında başlıyor onu buldum ,
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
J serisindeki tek fark Shingo Aoi'yle başlıyor ve Asya Kupasındaki Tayland maçının bitişi ile sona eriyor
Yine bu seri de mangada var izlemek isterseniz izleyebilirsiniz

Road to 2002 aslında 1983 animesinin biraz tekrarı gibi sıfırdan başlıyor ve yine fark olarak Tsubasa'nın Barcelona'ya Hyuga'nın Juventus'a transferi ve sonrasındaki birkaç maçı gösteriyorlar izlemek istiyorsanız izleyin ama görselleri saymazsak çok az fark var
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 2 Chuan Shuo Zhi Yi - Dian Feng Zhi Zhan CT2 Hack Oyunu ozan55 14 845 3 saat önce
Son Yorum: ah1ol
Captain Tsubasa 4 Türkçe Yama Sizlerle arifhakanarslan 7 385 16-08-2026, Saat: 01:48
Son Yorum: patron39
Captain Tsubasa: Mega CD (Sega) SvChatos 214 51,613 14-08-2026, Saat: 22:13
Son Yorum: beirak88
Captain Tsubasa Oyunları İndir (1,2,3,4,5 ve J) AlphaT®.NET 854 168,488 14-08-2026, Saat: 19:29
Son Yorum: demdem
Captain Tsubasa VOL2 Türkçe+Emulator(Resimli) Carpora 74 20,028 13-08-2026, Saat: 22:29
Son Yorum: KyomaYamada

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: