*

Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü

Bu konu; 95 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Hiena 2

Eline sağlık.Sanırım içlerinde en çok bulmak istediğin oyuncu portreleriydi.O konuda tamamını bulabildin mi?

Who to fight hackteki güzel özellikleri alarak üstüne ofsayt-müzik-portreler ekleyip güzel bir versiyon üretebiliriz

Hatta bu versiyonda en çok eklemek istediğim şeylerden biri de oyuncuların tüm maçlarda level atlaması ve All Star Japonya karşılaşması bitince Asya Kupasına girerken All Star Japonya oyuncularının yine rakipteki level değerleri neyse o noktadan devam etmesi
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@Jun Misugi Onur Abi Bu oyundada Çok şey varda Bence Peak Battle Zhangjianihaoda daha çok şey eklemişler

Babington Tahamata gibi oyuncularda yakın görünüm eklemişlerdi 

Ayrıca sut olarak Double Tornado S. Neo Fire S. Dragon S. Vardı Hatta Sao Paulo Takımımız 1 sayı geriye düştüğünde Tsubasa Otomatik Drive S. Çeker gol olup ağları deliyor

Ayrıca Jairo Robertonun oldugu ALL S. maçlarıda vardı Mac Sayısı Fazlaydı daha Çok takım yönetiyorduk 

Ordaki kodlar bulunursa Çok iyi Hack çalışmaları çıkar Onur Abi Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Jun Misugi

Onu sonraya bıraktım. Önce daha kolay olan konulardan başlamak istedim. Şuanda oyuncu tipleri konusunu hazırlıyorum. Ondan sonra normal forma rengi ve ardından yakın görünüm forma renklerini bulup paylaşmayı düşünüyorum. Her şeyi bulduktan sonra bölümlerin her yerine vakıf olacağım için portre kodları ile bölümleri bulmak ve aktarmak daha mümkün hale gelebilir. Zamanı geldiğinde o konuyu detaylı inceleyeceğim. 

Portrelerin kodlarını birazda bu yüzden bulmak istiyorum. Hem farklı oyunlardan ekstra portreleri alıp bu oyunla harmanlamak istiyorum hem de bu who to fight hack ve bazı hacklerdeki özellikleri de oyuna eklemek istiyorum. 

Bu Who ot Fight hackte level atlama durumu biraz pasifti sanırım. Çok fazla level atladığını görmedim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2

Mantıklı,kolaydan zora giderek daha farklı şeyler de arada bulunabilir

Aynı fikirde olmamız güzel.

İstediğin maça maçın sırasına aynı levelde çıkmana olanak tanıyor da ondan misal Musashi 10.maç menüden girince tüm takım 10 level oluyor ve öyle mücadele ediyorsun
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
O yüzden level atmama yoktu sanırım, öyle değil mi?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
level atlama var ama normalden az gibi geldi
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 2 Hack İçin Aldıgım Notlar KepoOpetOzan 55 5,229 17-07-2026, Saat: 13:47
Son Yorum: Ahmedd
CT2 Oyuna Ekstra Yakın görünüm ve Animasyon Ekleme[Efsane Paylaşım] bakgal 95 10,493 03-07-2026, Saat: 21:23
Son Yorum: master0
Ara Sahne Editleme (Beklenen Paylaşım - Detaylı) ジャイロメ59 46 8,400 01-07-2026, Saat: 18:50
Son Yorum: kabihabertzabi31
CT2 Müzik Yazmak/Kodlamak![Efsane Paylaşım!] ジャイロメ59 34 3,772 25-06-2026, Saat: 17:32
Son Yorum: lleknwn_
Peak Battle Zhangjianihao Hacke Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü Hiena 2 75 8,237 05-06-2026, Saat: 11:57
Son Yorum: Arem bey

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: