*

Captain Tsubasa 2-Who to Fight | Rakip 5 Kırmızı Kart Gördü Hakem Hemen Maçı Bitirdi

Bu konu; 22 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Hiena 2 kaleci sut bombardımanından sonra kaleciliği bırakırdı Abi Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla
@Jun Misugi

Evet. @AlphaT®.NET 'e selam...  Gülümseme

Ben, onu farkettiğim için normal moda dönmeni tavsiye etmiştim. Kunimi bile bu kadar zorluyorsa sonraki maçları düşün... 

Zhangjianihao hackin zor mod seçeneklerine göre çok daha zor modlar var. Buradaki 2. mod, V10 daki 3.moddan daha zor gözüküyordu. Birde kırmızı kart, auta gitmesi gibi durumlar olduğu için ve bunlarla oyun tarzımız değiştiği için zor modlar ile daha çok zorlanabiliriz. O yüzden normal mod ile bitirip deneyim kazandıktan sonra, ilerde tekrar oynamak istediğimizde, diğer modları deneyebiliriz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 a.selam abi, benden de selamlar,

Ben direkt Japonya maçından başladım.   1. Mod'a bile kolay diyemiyorum. 3. Mod'a göre kolay kalıyor, 3. mod oldukça yüksek bir zorlukta. Oyunda momentumun olduğunu düşünüyorum. 4-0 lık bir farktan sonra ilginç goller atıyorum. Daha doğrusu beklenmedik goller diyebiliriz. Atak Defans dengesi 3-5 fark olduğu anlarda tutmuyor olabiliyor. En azından umut oluyor oynayana, ben öyle hissettim ve bir kaç sonuç aldım. Açık Ağızlı Gülümseme   Wakashimazu 1. modda şuana kadar iyi performans gösteriyor. Güçlerimiz 5'er 5'er artıyor. Yapımcı, bir denge sağlamaya çalışmış, zaman zaman anlamsız şekilde demeyeyim fakat bir anda oyunda denge kayboluyor, + olan şeylerden biri, oyuncular araya girmede daha efektifler. Saat 02:00, daha yazacaklarım var ama uykum geldi. @Jun Misugi'ye selam edeyim, Beşiktaş'ımız kaybetti, selamım iyi gelsin  Süper

- Çin liginde 5 kişi kalınca mı maç bitiyor acaba, niye 5 yaptılar acaba  Güzel
      2007-2010 Webmaster
          2010-2013 Forum Görevlisi
2013-2014 Admin
         2014-2017 Emekli yönetici
2017-2020 Admin
            2020-         Danışman yönetici

[Resim: HeNriS.png]
Delilik öyle kolay olmuyor, ben yıllarımı verdim 
DjBaşkan | AlphaT®
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@AlphaT®.NET Batuhan Abi bu Kasımpaşada necikciymiş bitek FB 2-0 yendı GS 3-3 berabere kaldi

Simdi Kasımpaşa Beşıktaşı 3-1 yenmiş Adamlar 2 yarıda Prime Barca Modunu açtılar bildiğin Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@AlphaT®.NET

Skor durumuna göre bizim veya rakibin oyun stili, gücü değişiyor olabilir. Sanırım bu attack - defense özelliği de bunu belirliyor ve bu durumlara göre sürekli değişiyor. Her şeyi orijinale uygun yapmışlar ya, bence bunu da uygulamış olabilirler.

6 kişi kaldığında oyunu bitiriyor. Sahada 5 oyuncu gözüküyordu ama birde kaleci vardı.  Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Atak Defans olayı momentum gibi

Bilmeyenler için momentum'u örnekle açıklayayım misal bir rakibe karşı 2-0 öndesiniz oyun burda geride olan oyuncuya ayrıcalık tanıyor ve paslarınızın gitmemesini şutlarınızın güçsüz olmasını sağlıyor ve oyunu dengede tutmaya çalışıyor

Normal moda aldım ama bu da kolay değil hele ki Nankatsu gibi kazmalar derneği için level olarak rakip resmen eze eze oynuyor

@AlphaT®.NET

Nankatsu kötü kardeşim Beşiktaş gibi kötü
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Flamengo-Palmeiras:Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao(V4.6) Jun Misugi 13 2,388 14-08-2026, Saat: 21:52
Son Yorum: beirak88
Captain Tsubasa 2 Who To Fight Jun Misugi 41 3,303 12-08-2026, Saat: 08:33
Son Yorum: CHACO.GAME
Ney vs Riberio Palmeiras Corinthias Who is the better captain? Jun Misugi 3 389 24-07-2026, Saat: 17:37
Son Yorum: Uzman1010
Nankatsu Shimizu Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker Jun Misugi 30 3,633 24-07-2026, Saat: 11:10
Son Yorum: okanemrah
Captain Tsubasa 2 Super Striker ASİA S. vs Brazil Part 6 (FİNAL) Ysy56 0 86 22-07-2026, Saat: 13:45
Son Yorum: Ysy56

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: