*

Captain Tsubasa 2 - Shin Super Striker Nes Müzikleri / Soundtrack

Bu konu; 34 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evet, farklı yeni müzikler eklemişler. Ama bazıları çok ağır çalıyor ve kulağa hoş gelmiyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Jun Misugi

Paylaştığın müzik isimlerini listeye ekledim. Hepsini kontrol ettim ve o oyunlarda farklı güzel müzikler var mı diye oyunların diğer müziklerine de baktım.

Sadece bu 4. müzik olan World Cup müziği bilmiyorum. Bir nes oyununa mı ait yoksa geçmişteki dünya kupasında çalan bir müzik miydi?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2

Geçmişteki dünya kupasında çalan bir müzik kim söylüyordu tam hatırlamıyorum ama ben path of victory flag hackimde Nankatsu müziği olarak kullanacakken @ScoUnk beni uyarmıştı
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Anladım. Bende eski yıllarda bunu duymuş gibiyim.

45 tanesini biliyoruz, şuan 20 tane hangi oyuna ait olduğunu bilmediğimiz var. Onları da zamanla buluruz.

Shazam ile bulmaya çalıştım ama normal müzikleri hemen bulduğu gibi bu nes oyunlarını bulmuyor ne yazık ki
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Müziklerin bir kısmı 00-20 ips müzik yaması ile eklenen müziklerden ve bu müziklerden bazıları çeşitli müziklerin tersten versiyonları ya da tınılarının değiştirilmiş halleri

Zamanında bir tsubasa videoma bu yamayı ekleyen kişi gelmişti yorumlar üzerinden konuşunca assembly ile eklediğini söylemişti ama assembly de hex editörden çok çok daha zor bir program

Hatta bu android müziği olarak bildiğimiz müzik var ya Toho müziğinin tersten çalınması.

Bunu biraz da şöyle daraltabiliriz senin de bildiğin üzere en kolay müzik aktarımı tecmo oyunlarından oluyor tecmo nes oyunlarının nsf dosyalarını dinleyerek daha fazla müziğin hangi oyuna ait olduğunu bulabiliriz
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Evet, ilk müzik konusunu araştırırken o Ips yamasından başladım ve orada yer alan müziklerin kodlarını araştırıp güzel olanları bulup oyuna aktardım. 

Assembly bende bir dönem kurcaladım ama dediğin gibi baya zor. Bununla ilgili herhangi bir paylaşımda olmayınca nereden, nasıl başlayacağımı bilemediğim için bir daha uğraşmadım. 

Evet, o şekilde olabilir ama çok fazla oyun vardır ve bunları tek tek dinlemek baya vakit alır. Bakalım, konuyu görüp müzikleri dinleyenler arasında bilenler varsa, senin gibi dönüş yaparlarsa, kalanlarında ismini listeye ekleriz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Flamengo-Palmeiras:Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao(V4.6) Jun Misugi 13 2,335 14-08-2026, Saat: 21:52
Son Yorum: beirak88
Captain Tsubasa 2 Who To Fight Jun Misugi 41 3,288 12-08-2026, Saat: 08:33
Son Yorum: CHACO.GAME
Ney vs Riberio Palmeiras Corinthias Who is the better captain? Jun Misugi 3 383 24-07-2026, Saat: 17:37
Son Yorum: Uzman1010
Nankatsu Shimizu Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker Jun Misugi 30 3,541 24-07-2026, Saat: 11:10
Son Yorum: okanemrah
Captain Tsubasa 2 Super Striker ASİA S. vs Brazil Part 6 (FİNAL) Ysy56 0 84 22-07-2026, Saat: 13:45
Son Yorum: Ysy56

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: