*

Captain Tsubasa 2 - Shin Super Striker Nes Müzikleri / Soundtrack

Bu konu; 34 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Hiena 2 Müzikler baya iyiymiş çeşitli Müzikler var çoğuda iyi müzikler Abi
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Bazı müziklerde ton farkı var 

Misal CT-3 Sao Paulo müziği normal dinlediğinde farklı nes versiyonuna eklediğinde farklı başlıyor 

Ben sürekli Nes müzikleri dinliyorum çok güzel müzikler var 

Eğer dinlemek istersen tecmo oyunlarının müzikleri buradaki sitede ve nsf olarak da indirebiliyorsun belki farklı müzikler de ekleyebilirsin bu oyunlardanGülümseme

NSF
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@Ysy56

Mümkün olduğu kadar iyi olanları eklemek istedim. Pek beğenmediğim birkaç tane var ama amacım bol bol ekleme imkanı olunca onları da bırakarak yeni eklemeler yapmak istedim. Ama belki zayıf olan birkaç müziği orijinaldeki Toho, Flamengo ve Almanya müzikleri ile değiştirebilirim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Müzikler dediğim gibi Efsane Abi bazı Müzikler çok da iyi olmuyor tabii kişiden kişiye değişiyor ben genelde bizim takımda gaza getiren bı Müzik çalsa  oynama Motivasyonum resmen artıyor Abi Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Jun Misugi

Evet, CT3 ün birkaç müziğini eklemiştim oyuna ve orijinalini dinleyince baya farklı olduklarını gördüm. CT2 nin ses sistemi farklı olduğu için otomatik olarak değişiyor sanırım. 

O siteyi biliyorum. Çoğu oyunun müziklerini oradan dinliyorum ve indiriyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Onur Abinin oynadiği hacktede Müzikleri yavaşlatmışlardı orjinal hali daha iyidi genede Müzikler iyidi Abi Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Flamengo-Palmeiras:Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao(V4.6) Jun Misugi 13 2,339 14-08-2026, Saat: 21:52
Son Yorum: beirak88
Captain Tsubasa 2 Who To Fight Jun Misugi 41 3,288 12-08-2026, Saat: 08:33
Son Yorum: CHACO.GAME
Ney vs Riberio Palmeiras Corinthias Who is the better captain? Jun Misugi 3 383 24-07-2026, Saat: 17:37
Son Yorum: Uzman1010
Nankatsu Shimizu Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker Jun Misugi 30 3,549 24-07-2026, Saat: 11:10
Son Yorum: okanemrah
Captain Tsubasa 2 Super Striker ASİA S. vs Brazil Part 6 (FİNAL) Ysy56 0 84 22-07-2026, Saat: 13:45
Son Yorum: Ysy56

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: