*

Captain Tsubasa 2 - Final Evolution | Sho Shunko - Counter Şut

Bu konu; 7 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Final Evolution oyununda Sho Shunko' nun Counter şutunu paylaşmak istedim. Tek eksik olarak yakın görünümü kaldı, onu da ilerde yapacağım güncelleme ile eklemeyi düşünüyorum. 

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Mükemmel olmuş Counter şut bitek yakın görünüm eksik bide Tsubasa'nın 3 özel pası varmış bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu Abi Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla
Evet, yeni güncelleme ile 3 pas ekledim. 3 özel çalımda ekleyebiliyoruz. Bu pas ve çalım konularını 2016 yılında sitede paylaşmıştım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 İyiymiş Ozaman Abi peki sormak istediğim bir şey daha var Mesala Hinoda Tornado S. Yada Hyugada Raiju şut gibi falanda varmı Abi hep merak etmişimdir Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Hyuga'da Raiju şut var. Hatta ilk olarak onun, o şutu ile vurdum ama nedense Sho shunko, onun şutuna karşılık vermeyip blok yaptı, bende o kaydı durdurup Tsubasa ile vurdum. 

Hino'da Dragon şut var. İsmini o şekilde girmiştim ve başka oyunculara da o şutu eklemiştim. Ama tabii o dönerek vurma sahnesi yok haliyle. İlerde yapacağım güncelleme ile eklerim onu da.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Cevap verdiğin için Teşekkür ederim Abi Raiju S. Ve Tornado S. Çok iyi sevdiğim şutlardandır

Telefonda oynanır hale gelirse bu hackin serisini yapmayı düşünüyorum çok eğleneceğim kesin Abi Mükemmel bir hack çoğu kişinin en sevdiği hackti bu 

Bende bu hacki baya sevmiştim yanlış hatırlamıyorsam ilk oynadığım Hack Final Evolution Hackiydi gene oynarken çok eğlenmiştim keyif almıştım hikayede farklı olduğuna

Baya heyecanlanmıştım öyle Mükemmel bir hack yapmıştınız yeni versiyonuda Efsane olacaği kesin Abi Tekrardan Kolay gelsin Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Flamengo-Palmeiras:Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao(V4.6) Jun Misugi 13 2,328 14-08-2026, Saat: 21:52
Son Yorum: beirak88
Captain Tsubasa 2 Who To Fight Jun Misugi 41 3,288 12-08-2026, Saat: 08:33
Son Yorum: CHACO.GAME
Ney vs Riberio Palmeiras Corinthias Who is the better captain? Jun Misugi 3 383 24-07-2026, Saat: 17:37
Son Yorum: Uzman1010
Nankatsu Shimizu Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker Jun Misugi 30 3,530 24-07-2026, Saat: 11:10
Son Yorum: okanemrah
Captain Tsubasa 2 Super Striker ASİA S. vs Brazil Part 6 (FİNAL) Ysy56 0 84 22-07-2026, Saat: 13:45
Son Yorum: Ysy56

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: