*

Natureza Wakabayashiye attığı Efsane Röveşata golü

Bu konu; 4 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Ysy56
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba arkadaşlar bugün bu konuda Natureza'nın Wakabayashiye Ceza sahası dışından attığı Efsane rôveşata golünü izleyecez iyi seyirler  Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Bu sefer seslendirmede yapmışlar ve bu böyle daha iyi olmuş. Anime izler gibi...  Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Haklısın Abi  Mangaları böyle Anime gibi yapmaları baya iyi oluyor Sanki Anime izlermiş gibi izliyoruz Abi Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Belli ki baya uğraştırıyordur ama tüm bölümleri bu şekilde yapıp anime gibi paylaşabilirler aslında.  Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 bencede Abi manga okuyamayanlar için baya iyi olurdu aslında
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsubasa vs Natureza Ysy56 2 264 27-10-2024, Saat: 20:16
Son Yorum: Ysy56
Carlos Santana 3 kişiyi çalımladığı attığı Röveşata golü Ysy56 4 496 17-10-2024, Saat: 20:14
Son Yorum: Ysy56
Natureza Counter Big Dragon Shot Ysy56 7 1,284 13-10-2024, Saat: 16:06
Son Yorum: myafro
Naturezanın Wakabayashiye Ceza Sahası Dışından Attığı Gol (Örnek Videolu) Crazy Striker 3 1,483 17-08-2015, Saat: 16:48
Son Yorum: Crazy Striker
Tsubasa ve Misaki'nin Birlikte Attığı Gol SacMisaki 0 1,093 19-07-2015, Saat: 13:34
Son Yorum: SacMisaki

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: