*

CT2 rakip takım şut çekince oyun bozuluyor

Bu konu; 8 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Ysy56
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba arkadaşlar ben bitane Manga oyuncuları ALL S. Hacki yapıyordum 

Rakip takım şut çekince oyun bozuluyor bunu düzeltmenin bir yolu varmıdır hatalı kod girmedim yardımcı olabilecek biri varmı?

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Merhaba
Resim yükleyebilirsen nerde bozulduğuna dair sorunu çözebiliriz
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Jun Misugi Resim yüklemeyi pek bilmiyorum Onur Abi hatalı bir kodda girmedim sadece rakip şut vole kafa vurunca oyun bozuluyor nerde hata olduğuna bakmaya çalıştım hatayı nerde yaptım ama bir türlü anlayamadım bizim takımda şut çekerken sorun yok
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Resim yüklemek için yazdığın mesajı düzenle menüsü var sağ altta ona tıklayıp gelişmiş düzenle diyeceksin ve çıkan menüde en altta resim yüklemek için bölüm var
"Yüklemek istediğiniz dosyaları buraya sürükleyip bırakın veya buraya tıklayıp dosyalarınızı seçip yükleyebilirsiniz." yazıyor oraya tıklayıp bilgisayarından resmi seçeceksin sonra da gönderiye ekle diyeceksin bu kadar

Sen öyle düşünüyor olabilirsin ben de çoğu zaman hex editör kullanırken yanlış ya da eksik kodlar girdiğim zamanlar oluyor kontrol edince düzeltiyorum
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Jun Misugi Onur Abi konuya resmi attım ama neyde hata var anlamadım zaten hevesim kaçtı o kadar çok uğraşmıştım ama neyde hata var onu bilmiyorum  üzgün
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Ya kalecinin yakın görünümünü değiştirmişsin genelde sorun bu olur
ya da şut gidişatı sorunlu
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
SAO PAULO takımını başka takım yapma lleknwn_ 5 216 23-06-2026, Saat: 19:43
Son Yorum: lleknwn_
Takım kadroları hakkında yardım Galatasaray SK 1905 1 166 06-06-2026, Saat: 19:48
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa-2 milli takım kadro sayısını 21 in üzerine çıkarma arch_stanton 4 601 07-01-2024, Saat: 19:53
Son Yorum: Hiena 2
Her Maç Farklı Takım Yardım Yasin2138 0 526 07-09-2022, Saat: 16:05
Son Yorum: Yasin2138
Her maç farklı takım Erkut-120989 7 2,397 15-10-2020, Saat: 19:35
Son Yorum: nemar

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: