*

Japonya vs İsveç Fan Animation

Bu konu; 5 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Ysy56
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba Tsubasa severler bugün bu konuda Japonya İsveç Fan yapımı Animasyonu izleyecez İyi Seyirler  Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Seslendirme işlemini de uygulasalar baya bunlardan anime bölümleri çıkardı.  Gülümseme  

Levin'in 3 kez üst üste şut ile şamar oğlanına çevirdiği Akai'ydi sanırım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Levin Akaiyi 3 kere topla dövdü Akai bu cesareti nerden buluyorsa sonunda gördü Akai yerde topu dışarı Attı Akai oyundan çıkabilsin diye Gülümseme 

Levin Wakabayashiye gol atamadı bide şu İsveç defans oyuncusu Brolindi sanırım adamda Hyuga'nın Raiju şutunu durdurup durdu Kojiro Fena sinirlendi 

Sonda Tsubasa vurdu şutu top ağları deldi gol oldu   maçı 1-0  Japonya yendi
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Ama sonra Wakabayashi' nin elini sakatlayıp bir gol atmıştı sanırım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Pek hatırlamıyorum Abi bu maçta atmadı diye hatırlıyorum belki başka bir maçtada atmış olabilir yanlış hatırlamıyorsam
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Evet, farklı bir maçta olabilir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa Rising Sun and The Final Fan Animation Ysy56 2 628 26-01-2025, Saat: 08:46
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa World Youth Fan yapımı Japonya Meksika maçı Ysy56 6 688 29-10-2024, Saat: 08:47
Captain Tsubasa World Youth Fan yapımı Japonya Uruguay maçı Ysy56 2 361 28-10-2024, Saat: 20:22
Captain Tsubasa Rising Sun Japonya vs Arjantin Manga Animation Ysy56 2 472 25-09-2024, Saat: 12:18
[Olaylar] Oyun: CT Gekitou no Kiseki - Japonya vs Hamburg MompresaN 2 1,108 01-12-2014, Saat: 16:24
Son Yorum: MompresaN

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: