*

Captain Tsubasa 2 Efsaneler Hacki

Bu konu; 56 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Ysy56
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Master ben hack E'de birşey farkettim Mesela Japon ya Suriye maçında Hiç oyuncu değiştirmeden oyunu oynadığımda forma rengi lacivert beyaz oluyor ama ben oyuncu değiştirdiğinde beyaz mavi oluyor acaba sebebi ne bu arada sadece Japonya Suriye maçinda değil milli maçlarda hep öyle oldu acaba neden?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Ataberk2077 bilmiyorum her forma rengi aynı olması lazım yakın görünüm forma renklerini diyorsan onlarda aynı kodu girdim olabilir şeyler bunlar
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Yani demek istediğim şu knk yakın görünümde sıkıntı yok Hacke sorun yok ama niyeyse Japon milli maçlarında orjinal kadro ile oynadığımda sorun yok Ama kadroda değişiklik yaptığım zaman forma değişiyor ama sorun değil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Ataberk2077 bilmiyorum herkesin forma rengini ayarladım
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Tamam bilgi için teşekkürler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Ataberk2077 cidden bu Hack Efsane oldu Yani Onur Abi var Ozan55 var ben varım sen varsın

Arkadaşların var bu yaptığım değişikliklerle seninde fikir vermen hacki baya Efsaneleştirdik
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 2 Moon Hack (Süper Hack) KepoOpetOzan 119 19,402 17 dakika önce
Son Yorum: Arem bey
Captain Tsubasa-Path Of Victory Flag(Manga Hack) Jun Misugi 557 61,315 26-07-2026, Saat: 14:04
Son Yorum: onucuncu
Captain Tsubasa 2 Germany update Hack Ysy56 17 2,189 26-07-2026, Saat: 11:32
Son Yorum: Grace
Captain Tsubasa Sega CD (1994) Shin Serisi Doraibu 0 88 25-07-2026, Saat: 17:32
Son Yorum: Doraibu
Captain Tsubasa 2 - Final Evolution (2023 Versiyon) Hiena 2 597 58,135 25-07-2026, Saat: 07:59
Son Yorum: Fede

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: