*

Tsubasa Counter Drive Anka şut

Bu konu; 14 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Ysy56
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba Arkadaşlar bu konuda Tsubasa'nın Counter Anka Drive şutunu izleyecez iyi seyirler
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Orada ne olduğunu -kimin şut çektiğini- tam anlayamadım.  Dil Çıkarma 

Sho shunko, Hyuga' nın şutuna Counter şut ile karşılık verdi ve sonra Tsubasa'da onun şutuna mı karşılık verdi?  Dip dipe hızlı gelişen bir sahneydi ve biraz karmaşık bir sahne olmuş.  Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Anlatıyım biraz karmaşık olmuş Abi ilk önce Hyuga Raiju şut çekiyor sonrada Sho Shunko Counter şut çekiyor sonrada Tsubasa'da Sho Shunkonun vurduğu şuta Counter Phoenix Drive şut vuruyor top yerden sekip ağları yırtıyor çok güçlü bir şut Abi
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Hyuga vurduğu anda Sho shunko beliriyor ve topa daha vurmadan top gidiyor ve sonra Tsubasa vuruyor. Tuhaf bir sahne yapmışlar.  Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Evet biraz tuhaf bir sahne olmuş Tsubasanın vursuğu şutun Animasyonunu ve 

Sho Shunkonun şaşırmasını iyi yapmışlar bitek ilk baştaki vuruş sahnesinde sıkıntı var 

Onun harici güzel bir Animasyon olmuş Abi Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Bu anime hangi isimle yayınlanmıştı?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 2 NES Hack - Road To 2002 Argentina VS Germany By Crazy Striker Crazy Striker 18 4,006 Daha az 1 dakika önce
Son Yorum: Uzman1010
ct 3 almanya finalinde scneiderin vurduğu counter shot myafro 0 165 15-04-2026, Saat: 16:25
Son Yorum: myafro
tsubasa ve scneider mavi ekran hyuga kırmızı ekran ct 3 counter shot myafro 0 196 15-04-2026, Saat: 11:59
tsubasa 3 tsubasa+hyuga twin tackle myafro 2 312 31-03-2026, Saat: 14:20
Captain Tsubasa Rising Sun and The Final Fan Animation Ysy56 2 630 26-01-2025, Saat: 08:46
Son Yorum: Ysy56

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: