*

Captain Tsubasa 2 - Hyuga'dan Counter Şut İzleyelim

Bu konu; 22 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Hiena 2 anladım aslında hileyle counter shot vuruyorumda zevkli olmuyor sadece topun gidişini gösteriyor oyuncuyu püskürtmesi lazım püskürtmezse hangi şutla vurduysan o şutla gidiyor ct 3 ü ilk oynadığım zamanlarda counter shotu iki kez vurabildim flamengo maçında carlos şutunu çekti 3 adam tsubasaydı tsubasa yüzünü gösterdi ve şuta karşılık vererek counter shotu çekti top ağları yırttı bide hyugayla capeloman şutunu çekti 2 adam hyugaydı  ilk adamı püskürttü sonra hyuga yüzünü gösterdi şuta karşılık top ağları yırttı
scneiderde bana counter shotla gol attı maçta 3 0 öndeydim scnederin fire shotu direkten dönmüştü  matsuyamayla özel şut kullanıyım dedim şutu çekti scneider yüzünü gösterdi top ağları yırttı maç 3 1 bitti hatta öbür oyuncularlada çok uğraştım ama bi türlü olmadı meğerse sadece tsubasa hyuga scneider çekiyormuş counter shota
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@myafro

Uygun bir zamanda bende CT3 deki bu Counter şutun kodlarını araştırırım. Belki bulabiliriz.

@Ysy56

Hangi yama kodları ile hangi işlemi yapıyorsun? Bilgisayar özel değil bunlar, telefondan da yapılabilir. Bazı kodları yanlış girdiğin için olabilir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 kodları kopyala yapıştır yapıyordum Abi 4CC0 yamasınıda etkinleşdirdim hatta Bakgalın verdiği hazır romdada oynadım Babingtonla çalıma girdim Babingtonun yakın görünüm gözükmeden hata verdi oyun
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Başka bir roma sadece 4CC0 yama kodlarını girip dene istersen. Eğer onda kilitlenme olmazsa bu durumda girdiğin ekstra yakın görünüm kodları ile alakalı olabilir. Yama kodlarında problem varsa bu durumda onu kontrol etmen gerekir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Tamam Abi Deneyeceğim
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 teşekürler ct 4 de counter shot var ama ct 3 dek kadar iyi değil ct  3 de müzik hilesi varmı ben mesela tsubasa sao paaolo müziği ve misaki hyuga matsuyama ve wakabayaşide çalan müzik en çok hoşuma gidem müzikler

@Hiena 2 bu arada taho nankatsu maçı yaptım tsubasalı 7-3 yendim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Flamengo-Palmeiras:Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao(V4.6) Jun Misugi 13 2,336 14-08-2026, Saat: 21:52
Son Yorum: beirak88
Captain Tsubasa 2 Who To Fight Jun Misugi 41 3,288 12-08-2026, Saat: 08:33
Son Yorum: CHACO.GAME
Ney vs Riberio Palmeiras Corinthias Who is the better captain? Jun Misugi 3 383 24-07-2026, Saat: 17:37
Son Yorum: Uzman1010
Nankatsu Shimizu Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker Jun Misugi 30 3,544 24-07-2026, Saat: 11:10
Son Yorum: okanemrah
Captain Tsubasa 2 Super Striker ASİA S. vs Brazil Part 6 (FİNAL) Ysy56 0 84 22-07-2026, Saat: 13:45
Son Yorum: Ysy56

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: