*

Captain Tsubasa 2 - Hyuga'dan Counter Şut İzleyelim

Bu konu; 22 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba arkadaşlar,

Bir süre önce CT2 ye eklediğim Counter şut özelliğinin videosunu çektim. Bir arkadaşımız bunu denerken Hyuga' nın hiçbir şekilde şutlarımıza karşılık vermediğini söylemişti ve nasıl vurulacağına dair benden video istemişti. Bende hem onun için hem de zaten fırsat buldukça oyunlarıma ait bazı sahnelerden videolar eklemeyi düşündüğümden bu videoyu hazırladım. 

Bu arada Counter şut konusuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. O konuda, bunu oyunlarınıza nasıl ekleyeceğinize dair döküman var. Ayrıca bu özelliği eklediğim hazır romda var. O nes romunu Toho maçıyla açıp, Hyuga'ya karşı şut çekerek bunu deneyebilirsiniz. 

CT2 de İstediğimiz Oyuncuya Counter Şut Ekleme (tsubasatr.net)

Videoyu biraz ilerden almışım ama aşağıdaki resimde olduğu gibi Hyuga tam karşınızdayken vurduğunuzda şutunuza karşılık verecektir. 

[Resim: 5dwrqcx.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Eline Sağlık Abi Mükemmel olmuş
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla
@myafro

Videoyu şut sahnesi itibariyle başlatmışım ama aşağıdaki resimde olduğu gibi Hyuga tam karşındayken vurduğunda şutuna karşılık verecektir.

[Resim: 5dwrqcx.jpg]

@Ysy56

Teşekkür ederim.  Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 evet oldu ben yanlış yapıyormuşum oyun durmadan hyuga karşıma çıkması lazımmış

bu arada ct 3 4 5 tsubasa hyuga scneider counter shot vuruyor biliyorsunuz gizli her zaman olmayan şut olarak bunu ct 3 de tsubasa hyuga scneiderin her zaman yapmasını atıyorum diaz coimbra carlos carlosada counter shot eklenebilirmi size özelden tsubasa ve hyuganın counter shotunu atmıştım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@myafro

Sanırım sen Hyuga'ya yakalandıktan sonra şut vuruyordun? ondan kaynaklı olmamıştır. O durumda kayma, pas kesme, blok gibi özelliklerini yapar ve ondan kaynaklı bu şut vurmaz. 

Sorunun çözülmesine sevindim. 

CT3 hex editör bölümümüz var ve şuana kadar birkaç arkadaşımız tarafından bu oyuna dair birçok konu paylaşıldı ama Counter şut konusu paylaşılmadı diye biliyorum. 
Ben hiç o oyunlara dair hex konularını araştırmadım. Hep CT2 ye yoğunlaştım ve diğer birkaç arkadaşımız bu eksiliği paylaştıkları onlarca konuyla doldurdular. Ama Counter şut konusunun kodlarını bulmak zor olabilir, o yüzden bulamamışlardır veya bunu aramayı daha düşünmemişlerdir. Belki ilerde bulunup paylaşılır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Abi ben bişey soracaktım ekstra yakın görünüm eklemeye çalıştım kodlarıda yazdım boş ofset yamasınıda etkinleştirmiştim ama oyun hata veriyor acaba telefondan eklemeye çalıştığım için olabilir mi bu ekstra yakın görünüm ekleme sadece Bilgisayardanmı oluyor Abi?
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Flamengo-Palmeiras:Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao(V4.6) Jun Misugi 13 2,319 14-08-2026, Saat: 21:52
Son Yorum: beirak88
Captain Tsubasa 2 Who To Fight Jun Misugi 41 3,288 12-08-2026, Saat: 08:33
Son Yorum: CHACO.GAME
Ney vs Riberio Palmeiras Corinthias Who is the better captain? Jun Misugi 3 383 24-07-2026, Saat: 17:37
Son Yorum: Uzman1010
Nankatsu Shimizu Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker Jun Misugi 30 3,494 24-07-2026, Saat: 11:10
Son Yorum: okanemrah
Captain Tsubasa 2 Super Striker ASİA S. vs Brazil Part 6 (FİNAL) Ysy56 0 83 22-07-2026, Saat: 13:45
Son Yorum: Ysy56

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: