*

CT2 Takım Seçme Modu ve 2Player Modu

Bu konu; 67 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ozan55
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@ozan55 bunlarda iyice abartmışlar sanki Villa alıyoruz çok saçma
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Aynen Öyle Valla
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Hiena 2 Valla Ben Bu Hack Oyununu Yapmış Olsaydım Eğer Sizden Bir Kuruş Bile Almazdım Güle Güle Oynayın Derdim Sanki Lüks Villa Böyle Haksızlık Olamaz ki Abi İyice Abartmışlar Yani Bide ABD Doları İstiyor Sanki Lüks Araba Sanki Abi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Ne yazık ki dolar tüm dünyada ticareti döndüren ortak para birimi olduğu için herkes onun üzerinden ticaret yapıyor. Senden TL, bir başkasından Yen alacak durumu olmadığı için dolar talep ediyor. 

Boş verin, çokta takılmayın. Eğer bir gün paylaşılırsa oynarsınız, olmazsa da çok önemli değil.  Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Dil Çıkarmabari orjinal CT2'deki gibi yapsalardı da öyle para isteselerdi. CT 1 görünümlü , CT2 oyun için özelliklerden yoksun bir çalışma yapıp, bir de ticaret! Vay canına, uç kuruşa beş köfte olmuş
      2007-2010 Webmaster
          2010-2013 Forum Görevlisi
2013-2014 Admin
         2014-2017 Emekli yönetici
2017-2020 Admin
            2020-         Danışman yönetici

[Resim: HeNriS.png]
Delilik öyle kolay olmuyor, ben yıllarımı verdim 
DjBaşkan | AlphaT®
Yukarı Çık Cevapla
@AlphaT®.NET

Güzel yorum Batuhan. Altına imzamı atarım.  Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
2.Hedef-İstediğin Rakiple Oynama Modu Jun Misugi 221 20,922 25-07-2026, Saat: 12:18
Son Yorum: Wakasimazu Ken

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: