*

Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü

Bu konu; 95 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Türkçe versiyonu konusunda link içerisinde gizli karakter, takım ve sahneleri açma isimli bir belge vardı ve orada bunu belirttiğimi sanıyordum ve şimdi baktığımda Wakabayashi için bundan bahsetmişim ama Hino için bu bilgiyi vermeyi unutmuşum. Onu da bir sonraki güncellemede belgeye eklerim. 

Wakabayashi ve Hino'yu takımımıza almak için RJ7 maçının ilk yarsında yenik durumda olmamız lazım. Bu şekilde ilk yarıyı geride kapatırsak Wakabayashi 2.yarıda bir ara sahne ile oyuna giriyor. Hino ise maçtan sonra Polonya maçı itibariye bu tuş kombinasyonları ile oyuna alınabiliyor.

Bu bilgiyi de herkes için belirtmek istedim.

Zaten konu başlığında ve mesajımda bunu belirtmiştim. Burada tüm özelliklerin konularını sıralı linkler halinde paylaşacağım. Forma renklerini bulduğumda onu, kadroların altına eklerim. Sonra rakip takım kadroları, müzikler, oyuncu isimleri, oyuncu tipleri vs... bu şekilde sıralı linkler ile ve bilgilendirme mesajı ile bu paylaşıma ekleyeceğim. Ve yanına da takım kadrolarında olduğu gibi kırmızı ile belirttiğim paylaştığım tarihi yazacağım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 sağol Abi meğer o maçtan dolayı Hinoyu açamamışım şimdi açtım tekrardan çok Teşekkür ederim
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2
Eline sağlık demek konuları paylaşmaya başladın
Toplamda kaç konu olacak tahminen? Onları da ilk mesaja ekleyebiliriz
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Evet, bugünden itibaren başlamış olduk. Fırsat buldukça hemen her gün yeni bir özelliğin kodlarını paylaşırım. 

Bulabildiğim kadarıyla bütün konuları paylaşacağım. Paylaşım mesajıma bir kısmını ekledim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Abi tekrardan Eline sağlık yarın muhtemelen Zhangjianihao hackin videosunu çekerim biraz oynadım çok keyif aldım hele Türkçe olunca Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Sağol. Keyifli oyunlar dilerim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 2 Hack İçin Aldıgım Notlar KepoOpetOzan 55 5,270 17-07-2026, Saat: 13:47
Son Yorum: Ahmedd
CT2 Oyuna Ekstra Yakın görünüm ve Animasyon Ekleme[Efsane Paylaşım] bakgal 95 10,568 03-07-2026, Saat: 21:23
Son Yorum: master0
Ara Sahne Editleme (Beklenen Paylaşım - Detaylı) ジャイロメ59 46 8,406 01-07-2026, Saat: 18:50
Son Yorum: kabihabertzabi31
CT2 Müzik Yazmak/Kodlamak![Efsane Paylaşım!] ジャイロメ59 34 3,773 25-06-2026, Saat: 17:32
Son Yorum: lleknwn_
Peak Battle Zhangjianihao Hacke Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü Hiena 2 75 8,267 05-06-2026, Saat: 11:57
Son Yorum: Arem bey

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: