*

CT2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçeleştirme Çalışması İle İlgili Bilgi

Bu konu; 134 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Tsumax

Evet, bu açıdan faydalı oldu ve eksikleri/hataları görmüş oldum ve gördükçe bunları düzeltiyorum. O kilitlenme olayı Misugi' nin çalımı ile alakalı değildir. süre 00:00 dayken tachibana'ların pas kesme yapmaları ile alakalı olabilir. Bunu 4. bölüm konu başlığında ve youtube canlı yayın mesajında da belirttim. Tachibana kardeşlerin pas kesmesi ile alakası var mı deneyip çözmeye çalışacağım. 

Bittikten sonra tüm özelliklerin kodlarına bakarız tabii.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Link porfa
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Merhaba arkadaşlar,

Normalde oyunu birkaç gün içerisinde paylaşmayı düşünüyordum ama @Jun Misugi nin canlı yayın serilerinde daha önce görmediğim bazı gizli sahnelerin olduğunu ve bunların çevrilmediğini gördüm ve her gün onun yayından sonra bunları not alıp çeviriyorum. Bu durumdan kaynaklı paylaşım zamanı biraz daha uzamış oldu. 

Bugün @Jun Misugi nin son canlı yayını olacak ve maçlar bitmiş olacak sanırım. Bende dünkü yayından not aldığım çevirileri bugün yapacağım ve bugünkü yayından çevrilmemiş yerler varsa, onları da yarın halledeceğim. Sonra hex editörde gördüğüm ama hangi sahneye ait olduğunu bilmediğim çevrilmemiş diyalogları da neye ait olacağına dair mantık yürüterek kontrol edip bulmaya çalışacağım. Yani 2-3 güne kadar bitirebileceğimi düşünüyorum ve o birkaç gün içerisinde paylaşmayı düşünüyorum. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 abi zhanganjinhou hackteki bazı kodları ve ya animasyonları türkçeye çeviridkten sonra kodları incleiyip bulup paylaşır mısın?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Evet, çeviri bittikten sonra oyundaki özelliklerin kodlarını araştırıp sizinle paylaşırım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
eline emeğine sağlık dostum  Gülümseme
Arada gitiğim yerleri oyun videoları çekip atıyorum bakmak isteyenler ulaşabilir abone like atarsanız çok sevinirim 
[Video: https://www.youtube.com/watch?v=vdlc77mXqg8http://]
[Resim: giphy.gif]
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Wakashimazu123 ve Hack Oyunlarının Saçmalanması. ジャイロメ59 23 7,728 30-06-2026, Saat: 09:56
Son Yorum: Arem bey
Zhangjianihao ve CT2 Hackleri Telefonda Oynama[Videolu] AlphaT®.NET 37 11,521 26-06-2026, Saat: 19:49
Captain Tsubasa 2 NES Crazy St.E. (W.Cup) Hack S. Levin - Levin Shot By Crazy Striker Crazy Striker 36 6,873 24-06-2026, Saat: 13:32
ilk hack calismam Prime Italy Hack (yakinda) saksak 3 358 28-05-2026, Saat: 23:07
Son Yorum: Jemyro
Bayern münih hack:(levin44) levin44 11 2,309 16-05-2026, Saat: 21:53
Son Yorum: Jemyro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: