*

CT2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçeleştirme Çalışması İle İlgili Bilgi

Bu konu; 134 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben o maçları açıp zaman hilesi ve save/load ile birkaç deneme yaparım. İlla bir süre sonra top dışarı çıkar. Eğer girdiklerinde bir ara sahne varsa onları da çevirmiş oluruz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Arkadaşlar, çeviri işi büyük oranda bitti. Artık son kontrolleri yapıyorum. Görünürde bir şey kalmadı ama hex editör ile diyalogların olduğu yerlere baktığımda bazı çevrilmemiş yazılar görüyorum. Tabi bunların hangi maçlarda, hangi teknik sırasında olduğunu veya hangi ara sahnede olduğunu tespit edemedim. Baştan sona tüm maçları oynayıp, tüm teknikleri denemekte çok zor ve çok uzun vakitler alacak bir iş. O yüzden arada bazı maçları açıp yeni eklenen takımlardaki yeni oyuncuların tekniklerini deniyorum ve çevrilmemiş yerleri tespit etmeye çalışıyorum.

Bu süreçte oyunu dün itibariyle @Jun Misugi ye gönderdim ki o serisini çekerken çevrilmemiş bir yer varsa veya bir hata varsa bende, o arada bunları düzelteyim istedim. Bugün yayınladığı bölümde de onun belirttiği şekilde düzeltmeler yapacağım. O, seriye devam ederken bende, o maçları takip edip notlarımı alarak düzelteceğim ve bir yandan da yeni tekniklerin maç içi sahnelerine ait diyalogları kontrol edeceğim. 

Umuyorum ki birkaç gün içerisinde bitirip sizlerle paylaşırım. Sizde bir yandan oynayıp eksik bir çeviri bölümü varsa bunları tespit edip bildirirseniz, bende düzeltme yapıp linki güncellerim sürekli.
Yukarı Çık Cevapla
Yine mükemmel bir katkı verdin siteye @Hiena 2 , eline emeğine sağlık.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Sağol

Eyvallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Abi Kisugi İzawa Takının verkaçında nedense  garip yazılar çıkıyor Onur Abinin yayınında gördük
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Snake10

Teşekkür ederim. Sizler içindi bu çalışmalar. 

@Ysy56

Evet, gördüm onu. Shutetsu trio' nun Izawa'da olduğunu bilmiyordum, o yüzden bunu deneyemeyip çevirememiştim. Not aldım bunu, diğer eksik konular gibi bunu da çevireceğim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Wakashimazu123 ve Hack Oyunlarının Saçmalanması. ジャイロメ59 23 7,727 30-06-2026, Saat: 09:56
Son Yorum: Arem bey
Zhangjianihao ve CT2 Hackleri Telefonda Oynama[Videolu] AlphaT®.NET 37 11,521 26-06-2026, Saat: 19:49
Captain Tsubasa 2 NES Crazy St.E. (W.Cup) Hack S. Levin - Levin Shot By Crazy Striker Crazy Striker 36 6,872 24-06-2026, Saat: 13:32
ilk hack calismam Prime Italy Hack (yakinda) saksak 3 358 28-05-2026, Saat: 23:07
Son Yorum: Jemyro
Bayern münih hack:(levin44) levin44 11 2,286 16-05-2026, Saat: 21:53
Son Yorum: Jemyro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi