*

Nankatsu ile Ootomo Birleşseydi?

Bu konu; 14 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Misaki Tarou
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hepimizin bildiği üzere ilkokul turnuvası için Nankatsu ve Shuutetsu maçından sonra Nankatsu SC karma takımı kuruldu. Sizce ortaokul turnuvasında Nankatsu ve Ootomo birleşseydi ne olurdu? İlk olarak kendi düşüncemi söyleyeyim: 

-Nankatsu'da Nitta, Urabe, Kishida, Nakayama, Nishio olurdu. Bu nedenle Oda, Nakazato, Iwami, Nagano yedek kalırdı.
-Nankatsu kolaylıkla turnuvayı kazanırdı, rakiplerine fark atardı. 
-Gol krallığı yarışında Tsubasa ve Hyuga'yla birlikte Nitta da olurdu.
-Nankatsu'nun defansı daha sağlam bir hal alırdı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Zaten bu oyuncular Nankatsudaydı sonra otomoya gittiler ama birleşselerdi güçlü bı takım olacakları kesin kalecide Morisaki yerine Otomodan İchijo olurdu
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Bence Morisaki yine as kaleci olurdu, her ne kadar CT oyunlarında ve ilkokul zamanlarında kötü kaleci olsa da ortaokul zamanlarında önemli kurtarışlar yaptığı zamanlar da oldu, bunun örneği olarak Soda'nın Kamisori Shoot'unu, Tachibana Kardeşler'in Skylab Hurricane'ini, Jito ve Sano'nun ortak şutunu yakalamasını verebiliriz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Yani Morisaki arada  bir şut kurtarıyor değilse her şutu içeri alıyor bana göre
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Hele ki iş milli takıma Wakabayashi'nin yediği gol sayısı kadar kurtarış yapıyor Golden-23 mangasına kadar yani neredeyse her şutu yiyor, 1-2 kurtarış yapıyor onda da sakatlanıyor ama Golden-23'ten sonra iyi bir kaleci haline geliyor hatta Owarian ve Vulcan'dan gol yemiyor, Avustralya maçında yaptığı kurtarışlar maça etki ediyor Japonya turnuvayı Tsubasa, Hyuga, Aoi, Tomeya olmadan Misaki'nin kaptanlığında kazanıyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Morisaki güven vermiyor isminden belli ne demişler Morisakiyi kaleye alan Ayvayı yer diye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
nankatsu ve shutetsu birleşmeseydi ne olurdu? genzow 11 2,229 03-09-2020, Saat: 17:29
Son Yorum: Karl Heinz Schneider
Peki ya Ootomo Okulu Kazansaydı ? MompresaN 26 7,957 28-07-2015, Saat: 22:48
Son Yorum: Owari da

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: