*

CT2 Takım Seçme Modu ve 2Player Modu

Bu konu; 67 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ozan55
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@ozan55

2player modu da var ve birçok kişi yıllardır bunu istiyordu. Konu başlığını değiştirip CT2 Takım Seçme Modu ve 2Player Modu olarak değiştir istersen. Bu sayede bunu isteyenler/arayanlar bu konuyu görmüş ve buna ulaşmış olur. 

Bu arada sen bunu nereden indirdin, bunu yapan kişilerin web sitesi var mı? Varsa eğer oradan geliştirilecek yeni versiyonlarını da takip etmiş oluruz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Teşekkürler bu oyunu bizimle paylaştığın için
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla
Hiena 2 Abi Ben Bunu Discord da İndirdim Ve Bu Oyunu Yapan Junniox İşte Onun Discord Adresi

https://discord.com/channels/11640505139...0623973489
Yukarı Çık Cevapla
Ben Discordu hiç kullanmadım. Bu durumda sen yeni versiyonları oradan takip edersin. Birde onlara web siteniz var mı diye sor istersen, varsa oradan takip ederiz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Hiena 2 Sen Hiç Merak Etme Abi Bu Oyunun Yeni Versiyonu Çıktığı Zaman Mutlaka Paylaşıcağım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
İlgin için teşekkürler. Web siteleri var mı onu da sor istersen, zira ilerde discord'da aktif olmayabilir veya kullanmayabilir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
2.Hedef-İstediğin Rakiple Oynama Modu Jun Misugi 221 21,033 25-07-2026, Saat: 12:18
Son Yorum: Wakasimazu Ken

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: