*

CT2 Takım Seçme Modu ve 2Player Modu

Bu konu; 67 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ozan55
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İngilizce dil seçeneğini seçtim ve 2Player seçeneğinin olduğunu gördüm. 2P tuş seçenekleri de U - H - J - K yön tuşları, N ve M tuşları da seçim tuşları oluyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Jun Misugi

O oyunu az oynamadım Onur.
Sonra geliştirmişlerdi. Santana'ya da rakip oluyorduk. 4 , 5 maçlık olan vardı.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
İngilizce dil seçeneğini seçtim ve 2Player seçeneğinin olduğunu gördüm. 2P tuş seçenekleri de U - H - J - K yön tuşları, N ve M tuşları da seçim tuşları oluyor. 

Yıllardır herkesin istediği 2P modu da bu şekilde oyuna eklenmiş oldu.  Gülümseme

Tabii oyunda bazı eksiklikler var. 

En başta oyunun yavaş akışı... 

Yine çerçevenin yavaş hareket etmesi gibi... 

Sonra bazı özel şutlar yok oyunda ve birçoğunda özel perde ve hava renkleri yok. Normal şut gibi giden özel şutlar var. 

Yakın görünüm forma renkleri de ayarlanmamış. Ama normal forma renkleri güzel olmuş. Animedeki gibi birebir yapılmış. Japon oyuncuların omuzları üzerinde mavi renk çizgilerin olması, yine Toho oyuncularının animedeki forma rengiyle oynaması ve Arjantin takımının çizgili forma ile oynaması gibi... Her takımın kendine özel forma şekillerinin olması güzel bir ayrıntı olmuş. Tabi yakın görünümlerin bunlara uyumlu olarak düzenlenmemesi eksiklik olmuş ama videodaki yorumları okuduğum kadarıyla bu beta sürümü ve daha geliştireceklermiş. 

Umarım bunu kısa sürede yaparlar ve CT2 nin orijinalindeki gibi akıcı bir oyun ortaya koyarlar.
Yukarı Çık Cevapla
Bu 2 Player olayı özel bir programla mı yoksa Hex ile yapılma mı ? Sanırım özel bir programlama ile yapılmış.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Hex editör ile bunların eklenmesi imkansız. Yapılan hiçbir işlemde hex editör kullanılmamıştır. Özel bir yazılım programı kullanmışlardır. Zaten bu yüzden oyunun boyutu 50 mb. lara çıkmış.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda
Ben de çok oynamıştım ve bu oyunu oynarken aynı hissi aldım.
5-6 maç olanını bilmiyorum ama CT-2 konusunda her çalışmayı desteklerim
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
2.Hedef-İstediğin Rakiple Oynama Modu Jun Misugi 221 20,756 25-07-2026, Saat: 12:18
Son Yorum: Wakasimazu Ken

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi