*

Captain Tsubasa 3 Olympic Hen (Road to 2002 x Golden 23 x Rising Sun) Hack

Bu konu; 92 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Ronnie
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bugün sizlere aylardır severek oynadığım ct3 hackini paylaşıcam hack tamamen mangayı içeriyor (Road to 2002 x Golden 23 x Rising Sun)
hacki yabancı bir siteden buldum yapımcısınnın adını bilmiyorum dosyaları anonim olarak .ips şeklinde paylaşıyorlar gibi duruyor 

Road to 2002maçlarında Barcelona, Juventus, Hamburg, Jubilo Iwata ile de oynayabiliyorsunuz çeşitlilik açısından muazzam ve ara sahneler manga ile bire bir aynı duruyor bazı maçlar hakkında bilgi vermek istiyorum 

barça vs real madrid bu hackde oynarken en çok zevk alacağınız maç olabilir çünkü recharddan ct evrenindeki en iyi kalecilik performansına şait olacaksınız  Güzel

hamburg vs bayern maçında maç içi tetiklenen gizli bir ara sahne var mangada schneiderın levinin ve shonun combo vuruşlarını vurduğunu görebilirsiniz ve bu bildiğiniz kendi kendine oynanan bi ara sahne gibi izliyorsunuz

juventus parma maçına gelirsek manga ve animede hyuga ve thoramın düellolarını birebir maç içinde görebilirsiniz bu da aynı maç içi tetiklenen bir sahne

[Resim: eo7schf.PNG]

Golden 23'e geldiğimizde futsalcı elemanlar oyuna eklenmiş (furukawa ve kazami) ama bu 2 oyuncu beklentilerimin çook altında kaldı 1 tane bile özel hareketleri yok

nittanın hızlı koşma özelliği var zaman geçirmeyi sevenler için nitta çok değerli bir oyuncu olmuş

tachibana kardeşlere gelirsek özel hareketlerinin gerektirdiği enerjiler artmış bunu golden 23 mangasındaki skylab hareketlerinden sonra bacaklarının zarar görmesine bağlayabiliriz gerektiren staminalarının fazla olması ile beraber hareketleri cidden çok güçlü kritik anlarda skylab tackle veya interceptleri ile pozisyonları kesebilirsiniz ayrıca üstüne basmak istediğim konu 450 enerji götüren skylab twin vuruşlar (jito ile beraber vurdukları) bu şut oyununun en güçlü şutları arasına kesinlikle girer zira son maçlarda salinasa ve mullere gol atmanın en iyi yollarından birisi

aoiden örnek verecek olursak fena değil özel bir çalım eklenmiş onu kullanıp duruyorsunuz tsubasa hyuga gibi kemik oyuncular geldikten sonra yedeğe attığım bir isim

misugiye de değinmek istiyorum orijinal oyunda da oynaması çok keyifli bir karakterdi bu oyunda da tsubasanın biraz kırpılmış hali gibi olmuş tam misugiye yakışır bir profile dönüşmüş heel lift çalımı drive shot, flying drive shot roveşata gibi özellikleri var oyunun başından sonuna kadar kullandığım bir oyuncu ileriye koyun keyfinize bakın

igawa ve sogaya tek bir başlıkta deyineceğim ikisi de rezalet igawada cannon head var sogada power tackle power blok ve özel çalım var ama pek kullanışlı olduğu söylenemez

ve sıra geldi wakashimazuya hayır hayır kaleci olan wakashimazudan değil forvet olarak oynatabildiğimiz wakashimazudan bahsediyorum wakashimazu bu oyunda hem oyuncu hem de kaleci olarak eklenmiş ama iki farklı oyuncu şeklinde yani ayrı olarak kaleci wakashimazu var ve normal oyuncu olan wakashimazu var tek takımın içinde 2 tane wakashimazu die düşünebilirsiniz ve hem kaleciyi hem de oyuncu olan wakashimazuyu aynı anda oyuna sürebilirsiniz çok faydalı bir taktik olur herkes için oyuncunun bilgilerine gelirsek olağanüstü hava topu statları var ve roveşata vurabiliyor finale kadar gol konusunda size rahatlık sağlayacaktır ayrıca kayma statı da çok yüksek özellikle golden 23 safasında top kapmanızda çok büyük rol oynayacak

Rising Sun'a gelirsek ilk olarak tsubasadan bahsedeyim bildiğimiz meksika hollanda brezilya ispanya almanya maçları var öncelikle söyleyeyim sadece japonya ile oynamaya devam ediyoruz gönül isterdi brezilya almanya maçı gibi diğer maçları da oynayalım ama malesef... rising sun bölümünde sevmediğim tek bir konu var o da bu hack ile ilgili beğenmediğin tek şey sanırım son 3 maçın sıralanışı

bildiğiniz gibi çeyrek finali almanya, yarı finali ispanya, finali de brezilya ile oynuyor japonya ama bu oyunda brezilya ve almanya maçları yer değişmiş yani finali almanya ile çeyrek finali de brezilya ile oynuyoruz 

bunları geçersek oyuncularımız hakkında son bi kaç bilgi vereyim

wakabayashiye 400 enerjilik istediğimiz zaman kullanabildiğimiz SGGK hareketi eklenmiş animasyonu sade güzel ve çok güçlü enerjisi bitince devre arasında wakashimazu ile değiştirip kullanabilirsiniz 

tsubasa ve misakiye gelecek olursak mangadan bildiğimiz HİGH SPEED TORNADO SKY ALPHA vuruşları bu oyunda da var ama sadece final maçı olan almanya maçında açılıyor bu şutu hem tsu hem de misaki ile havadan aktif edebiliyorsunuz ve 450 enerji götürüyor mullere gol atmanın en etkili yolu bu şut 

Santana ve Naturezadan bahsedelim naturezanın 0 angle şutu var santanada ismini bilmiyorum ama muhtemelen sky wing vuruşu var ve bu ikisi ceza sahası içinde FULL METAL PHANTOM şutunu çekebiliyorlar mangada herkesin çok sevdiği bir hareket daha bu oyunda var Rivaulden de kısaca bahsedelim onda da fark ettiğim yerden bir özel vuruşu var muhtemelen golden eagle çok güçlü bir şuttur wakabın SGGK kurtarışını kıran şutlardan birisi ayrıca salinas gibi güçlü bir kalecileri de var özel kurtarış animasyonu ile beraber roberto carlosu da ekleyelim özel şutu ile wakaba çok zorluk çıkartıyor aklınızda olsun

Michaelden söz edecek olursak hem mangada favorim hem de bu oyunda all star modunda oynarken en çok keyif aldığım oyuncu oldu özel hareketleri mangadaki ile bire bir var en çok ilgi göreni de tabiki topun üstüne basıp yaptığı segway çalımı gerçekten muazzam bir işçilik ve yerden vurabildiği 2 şutu daha var onları da oyunda görebilirsiniz

[Resim: is8mmgw.PNG]

almanya maçı hakkında da şunları söyleyebilirim teigerbranın raiju şutu çok güçlü wakabayashiye gol atabilir schneider bildiğimiz aynı karakter almanyanın en büyük gol silahı şüphesiz mullere gelirsek muller hem çok güçlü hem de dark illusion kurtarışı ile daha da güçlenmiş tsubasa ve misakinin sky alpha ve tachibanaların skylab twin şutlarını kaleciyi şaşırtarak vurun etkisini göreceksiniz

(ayrıca bir parantez açmak istiyoru bu maç ile ilgili mangada schneiderın misuginin kalbine şut vurup misuginin kalbinin durması michaelin çıkıp dua etmesi  bu sahneyi oyunun imkanlarıyla maç içine eklemişler top schneidera geldiğinde farklı bir fire shot animasyonu ile otomatik vuracak ve aktifleşmiş olacak ve topu bedavadan rakipten almış olacaksınız)

[Resim: 6tcmce1.jpg]

[Resim: eqc4sf2.jpg]

[Resim: jhv2898.jpg]

[Resim: erv2buj.jpg]

[Resim: o1y05oc.jpg]

[Resim: id168j2.jpg]

[Resim: gj76q5e.jpg]

[Resim: 1k7psdd.jpg]

[Resim: 4umznqj.jpg]

[Resim: 2022mki.jpg]

[Resim: 47bmw6r.jpg]

anlatacaklarım bu kadardı keyifli oyunlar  Güzel

oyunu bütün maçların olduğu save dosyaları ile paylaşıyorum

Dikkat ! Linkleri Gormek Icin Yorum Yazmaniz Gerekmektedir. Gereksiz Spam Mesaj Atanlar Yasaklanacaktir. Emege Saygi Gosterdiginiz Ve Anlayisiniz Icin Tesekkurler

bu da en başta bahsettiğin oyunu bulduğum sitenin linki:

Dikkat ! Linkleri Gormek Icin Yorum Yazmaniz Gerekmektedir. Gereksiz Spam Mesaj Atanlar Yasaklanacaktir. Emege Saygi Gosterdiginiz Ve Anlayisiniz Icin Tesekkurler
Yukarı Çık Cevapla
Çok İyi Kardeşim
Yukarı Çık Cevapla
Teşekkürler
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla
Oyunu bizlerle paylaştığın için teşekkürler. 

Uzun uzun oyundaki yenilikler hakkında bilgilerde vermişsin.  Gülümseme Teşekkürler.

Orijinaldeki gibi yine 24 maç mıydı?

Bu arada oyunun sitesinin linkini vermişsin ve girip baktığımda orada birkaç oyun daha vardı. Bunlarda bu oyunun farklı versiyonları mı oluyor, sen hiç baktın mı diğer oyunlara?
Yukarı Çık Cevapla
Teşekkürler
Yukarı Çık Cevapla
bu oyun da orijinal oyun ile aynı maç sayısında

ben bu sitede bayağı vakit geçirdim bu oyunun önceki sürümü de var ben size en son sürümü verdim Gülümseme

ayrıca daha önceden paylaştığım ct5 coimbra hackini de bu siteden bulmuştum orijin oyunda coimbra ve diğer ct karakterleri yoktu bildiğiniz gibi o hackde de coimbra gibi ct2den kalma brezilyalı oyuncular eklendi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CAPTAIN TSUBASA SEGA CD HACK darklord80 87 17,715 Dün, Saat: 06:39
Son Yorum: JetsLifee
Hack By Zhangjianihao V2(Yedekli versiyonu) Jun Misugi 229 28,477 14-08-2026, Saat: 22:40
Son Yorum: beirak88
Tsubasa Barca'da(Golden 23) Hack Jun Misugi 102 17,757 14-08-2026, Saat: 22:30
Captain King Of Coimbra Hack Jun Misugi 159 27,074 14-08-2026, Saat: 21:37
Captain Tsubasa 2 Who To Fight Hack Jun Misugi 219 34,718 14-08-2026, Saat: 21:18

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: