*

CT2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçeleştirme Çalışması İle İlgili Bilgi

Bu konu; 134 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Site için yapıyorum bu işi, bittiğinde haliyle paylaşacağım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Kolay gelsin Abi
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla
Herkese günaydın,

Oyunun çevirisinin bitmesine çok az kaldı. En son maç içi diyalogları çeviriyordum ve büyük oranda bunlarda bitti. Bazı yeni eklenen takım ve oyuncularda olan özel teknikler sırasındaki diyalogları kontrol ediyorum ve çevrilmemiş olanlar varsa onları bulup çeviriyorum. Birkaç gün içerisinde son kontrolleri yapıp oyunu paylaşabilirim. 

Şimdi sizlere şunu sormak istiyorum: Ben bu oyunu baştan sona oynamadım ve bu yüzden bazı maçlarda 2.yarıda oyuna giren oyuncular varsa bunların yeni teknikleri ve bu teknikler sırasında özel diyalogları var mı onu sormak istiyorum. Mesela Çin maçında 2.yarı Sho Shunko oyuna giriyor ve Counter şutuna dair bir sahne ile şut çekiyor ve burada ara sahne olarak ve maç içerisinde yer alan diyaloglar olarak bazı diyaloglar var. Orijinalde de bildiğimiz gibi Brezilya maçında Coimbra ve Musashi maçında Misugi' nin girmesi sırasında ara sahneler var ve bunları da çevirdim zaten. Bu oyuncular dışında herhangi bir maçta 2. yarı oyuna girip de özel sahnesi olan veya özel tekniği olan kimse var mı? Oynayan arkadaşlardan bu konuda bilgisi olan varsa ve bunu bizimle paylaşırlarsa, bende kontrol eder ve o sahnenin de çevirisini yaparım. 

Bunun dışında Gremio maçındaki Tsubasa-Meao sahnesi gibi bir sahnenin olduğu bir maç varsa onu da yazarsanız ona göre kontrol ederim. 
Ben gerekli kontrolleri yapıyorum tabii ama gözden kaçırdığım bir yer ve bir şeyler olabilir diye bu konuda sizlerden de destek almak istedim. 

Bugünde büyük oranda bazı özel oyuncuların özel tekniklerini deneyip kontrol edeceğim ve birkaç gün içerisinde yeni konu açarak oyunu sizlerle paylaşmaya çalışacağım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2
Günaydın Tolga abi
Çeviriyi yaparken sormadım acaba oyunun orjinalindeki Hikaru Matsuyama'nın çevirisini mi kullanıyorsun? 
Zira 2008'deki hayabusa çevirisi ile arada dağlar kadar fark var.
En son v4.6'yı oynamıştım ve serisini paylaşmıştım orada bazı olaylar ile tetiklenen sahneler vardı.Ama adamlar o kadar kötü bir metin belgesi hazırlamıştı ki talimatlar anlaşılmıyordu.
Shingo Aoi ve Naturezza'nın oyuna girişleri vardı ama olaylar tetiklenince oluyordu.
Bu yüzden en sağlıklısı oynarken görmek eksiklikler olursa elbette eklenir.
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Evet, @Hikaru Matsuyama nın o çevirisindeki ara sahne ve bilgi ekranı metinlerini kullandım. Tabi bazı yerlerde sığmadığı zaman bazı diyalogları biraz kıstım. İlk 33 takımı o analiz çalışmasındaki şekliyle çevirdim; yeni eklenen maçları ise direk Japonca' dan çeviri programları ile çevirdim. Bazen sağlıksız metinler ortaya çıktı ve onları da kelime kelime çevirerek, İngilzce'ye çevirerek veya kendim değerlendirip neden bahsettiğini değerlendirerek çevirdim. 

Eski çevirilere göre zaten çevirmeyecektim, ki hemen her şey çok farklı bölümlerde olunca ve yeni eklemelerde olunca zaten baştan her şeyi tek tek çevirmek gerekiyordu. Yani eski çevirilerdeki metinleri kopyala yapıştır yapma ihtimali olmazdı zaten. Ki oradaki bazı eksik ve yanlış çevirileri zaten baştan beri kullanmayı düşünmemiştim. 

Çok uzun sürmeyecek olsa senin 4.6 ile oynadığın maçları açıp izleyerek kontrol ederdim ama... Olmazsa bazı özel maçları açıp hızlıca kontrol ederim. 

Shingo Aoi ve Natureza oyuna girdiklerinde ara sahne var mıydı, hatırlıyor musun?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Harika o çeviri zaten süper.
Yeni eklemelere beraber bakarız eğer bir şeyler varsa mangaya da hakimiz.
Bende ikisi de oyuna girmedi biraz da oynayışımla alakalıdır diye düşünüyorum.
Aoi'nin girmesi için Suriye maçıydı sanırım son 15 dk'ya kadar 0-0 olacak sonra taç-korner vs olunca giriyor denilmişti.
Naturezza için de oyunun sonlarında gene son 15 dk topun kornere ya da taca çıkması lazım yani baya uğraşmak lazım.
Bunların dışında Hino'yu RJ7 Maçı sonrasında kadro kısmındaki tuş kombinasyonu ile açabiliyorduk
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Wakashimazu123 ve Hack Oyunlarının Saçmalanması. ジャイロメ59 23 7,727 30-06-2026, Saat: 09:56
Son Yorum: Arem bey
Zhangjianihao ve CT2 Hackleri Telefonda Oynama[Videolu] AlphaT®.NET 37 11,521 26-06-2026, Saat: 19:49
Captain Tsubasa 2 NES Crazy St.E. (W.Cup) Hack S. Levin - Levin Shot By Crazy Striker Crazy Striker 36 6,870 24-06-2026, Saat: 13:32
ilk hack calismam Prime Italy Hack (yakinda) saksak 3 358 28-05-2026, Saat: 23:07
Son Yorum: Jemyro
Bayern münih hack:(levin44) levin44 11 2,286 16-05-2026, Saat: 21:53
Son Yorum: Jemyro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: