*

kalp rahatsızlığı olmasa yine de yenilir miydi?

Bu konu; 4 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : hokuzpokuz
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Düşündükçe sizin aklınıza hangi senaryolar geliyor? Toho vs Musashi için
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Bence yenilirdi çünkü tusubasanin ezeli rakibi hyuga ve tabiki basrollerden biri toho misuginin kalp rahatsızlığı olmasa bile yenerek Tokyo temsilcisi olurdu bu güzel konu için saol kardeşim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Teşekkür ederim uzun süreden beri aklımı meşgul eden bir konuydu beğenmene sevindim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Ancak şöyle bir sıkıntı var Toho takımı için Koçları Hyuga'nın tek kişilik futbolundan çok takım paslaşmasına önem veriyor bu da Kojiro'nun gerçek oyununu oynayamamasına sebep oluyor Musashi Misugi olmadan bile  kaleye gelmeyi başardılar kaptanların varlığı onlara çok büyük motivasyon veriyor kazanırlar mıydı orası tartışılır ama basite alınacak bir takım değil onu söyleyebilirim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Misugi Wakashimazuya iki gol atmıştı Kalp Rahatsızlığı olmasa yenermiydi orası tartışılırdı bide kalede Wakashimazu olmasa Misugi 4 5 gol falan atardı onuda düşünmek lazım
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Misugi rahatsızlanınca hakemin maçı durdurması gerekmez miydi? hokuzpokuz 0 159 10-06-2026, Saat: 22:32
Son Yorum: hokuzpokuz
Düşüş sonrası Gökyüzü Aşkı Fırtına haraketine kızılabilir miydi? hokuzpokuz 0 208 04-09-2024, Saat: 14:50
Son Yorum: hokuzpokuz

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: